Ultracom R10 päivitysohje ja versiotiedot

Ultracom R10 ohjelmaversio: B4.

Versiopäiväys: 14.9.2019.

Päivityksen sisältö:

• Parannettu yhteensopivuutta Googlen toimintojen kanssa.
  • Muita pienempiä korjauksia.

Päivitysohje:

Huom! Laitteen ohjelmistoversion päivitetään suoraan Ultracom sovelluksesta. Vain laitteen pääkäyttäjä voi päivittää pannan ohjelmistoversion. Päivitettävän laitteen SIM-kortin tulee olla aktiivinen ja laitteen tulee olla yhteydessä mobiilidataverkkoon.

1. Aseta ladattu akku laitteeseen. Huomioi akun ja akkukotelon (+) ja (-) merkinnät.
  2. Käynnistä laite asettamalla paristokotelossa oleva on/off-merkintä laitteen GPS-kotelossa olevaa on/off-merkintää vasten.
  3. Odota että laitteen vihreä valo alkaa välkkymään sekunnin välein. Mikäli laite on yhteydessä satelliitteihin, välkkyy valo kolmen sekunnin välein.
  4. Avaa Ultracom ohjelmiston alavalikko ja valitse "Info". Selaa infonäkymää ja valitse "Laiteohjelmistoversio".
  5. Syötä ohjelmiston pyytämä turvakoodi sille varattuun kenttään ja lähetä päivityskomento laitteeseen.
  6. Laite vastaanottaa komennon ja aloittaa päivityksen asentamisen.
  7. Kun päivitys on suoritettu, käynnistyy laite uudelleen ja jatkaa paikantamista automaattisesti.

Päivitys kestää normaalisti 5-10 minuuttia.