Ultracom R10/R10i päivitysohje ja versiotiedot

Ultracom R10/R10i ohjelmaversio: B6.7

Versiopäiväys: 5.8.2022

Päivityksen sisältö:

• Säätöjä tehdasasetusten palauttamiseen.

Huom! Päivitettävän laitteen SIM-kortin tulee olla aktiivinen ja laitteen tulee olla yhteydessä mobiilidataverkkoon.

Päivitys Ultracom Next ja Tracker ohjelmasta:

1. Aseta ladattu akku laitteeseen. Huomioi akun ja akkukotelon (+) ja (-) merkinnät.
  2. Odota että laitteen vihreä valo alkaa välkkymään sekunnin välein. Mikäli laite on yhteydessä satelliitteihin, välkkyy valo kolmen sekunnin välein.
  3. Avaa ohjelma ja avaa alakulmasta ohjelman päävalikko.
  4. Valitse "Seurantalaitteet" ja valitse oma R10 laitteesi.
  5. Napauta "Ohjelmistopäivitys". Noudata ruudulla näkyviä ohjeita.
  6. Laite vastaanottaa komennon ja aloittaa päivityksen asentamisen.
  7. Kun päivitys on suoritettu, käynnistyy laite uudelleen ja jatkaa paikantamista automaattisesti.