Avius päivitysohje ja versiotiedot

Ultracom Avius isäntälaitteen ohjelmaversio: 1.016

Versiopäiväys: 13.1.2021

Päivityksen sisältö

• VHF komentojen lähettämisen ajoittain hidastelu tai lähetysongelmat korjattu.

VHF-vastaanottimen päivitys Ultracom Next tai Tracker ohjelmasta:

1. Asenna vastaanottimeen ladattu akku ja käynnistä laite.

2. Avaa ohjelman päävalikko.

• Next: valitse "asetukset"

• Tracker: valitse "laitteet"

3. Valitse VHF-vastaanottimesi ja valitse "Ohjelmistopäivitys".

4. Noudata ruudulla näkyviä ohjeita.

5. Ohjelmisto latautuu, kun vihreä sekä sininen LED-valo palavat samanaikaisesti. LED-valot välähtävät hetkittäin.

6. Ohjelma ilmoittaa n. 5 minuutin kuluttua, laiteohjelmiston ladatun ja aloittaa päivityksen siirtämisen vastaanottimeen.

7. Päivitys alkaa automaattisesti latauksen päätyttyä, jolloin vastaanottimen vihreä LED-valo alkaa vilkkumaan tiheästi.

8. Päivityksen päätyttyä, vilkkuvat vastaanottimen LED-valot normaalisti ja yhteys muodostuu automaattisesti mobiililaitteeseen. Vastaanottimenohjelmistopäivitys on nyt valmis.