Puhelintuki

Olemme koostaneet laajan tietopankin kattamaan usein kysyttyjä kysymyksiä ja yleisiä ongelmatilanteita. Ole hyvä ja lue ensin laitteesi käyttöopas ja katso löytyykö ongelmaasi ratkaisu jo valmiiksi tietopankistamme. Voit kokeilla hakea tietoa tietopankin haku-toimminolla. Jos et löydä vastausta tietopankista, voit olla yhteydessä tukeemme seuraavasti:

Ultracom tekninen puhelintuki palvelee numerossa: 0600-94151 (1,99 €/min + mpvm, jonotus maksaa vain mpvm maksun).

Puhelintuki on avoinna:

• ma–pe klo 7–20
  • la klo 8–16

Huom! Saatamme tarvita pantojen ja puhelimesi puhelinnumeroita ja ID-numeroita. Ole hyvä ja ota tarvittavat tiedot valmiiksi
esille, ennen kuin soitat tukeen. Puhelintuki ei voi auttaa tilauksiin liittyvissä asioissa. Jos olet tilannut tuotteen jälleennmyyjältä, ota yhteys jälleenmyyjään. Jos olet tilannut tuotteen Ultracomilta (verkkokauppa, tekstiviestitilaus, suoraan ohjelmasta tai Omat sivut palvelusta), ole hyvä ja ota yhteys tukeemme sähköpostitse: support@ultracom.fi