Tekninen puhelintuki

Olemme koostaneet laajan tietopankin kattamaan usein kysyttyjä kysymyksiä ja yleisiä ongelmatilanteita. Ole hyvä ja lue ensin laitteesi käyttöopas ja katso löytyykö ongelmaasi ratkaisu jo valmiiksi tietopankistamme. Voit kokeilla hakea tietoa tietopankin haku-toimminolla. Jos et löydä vastausta tietopankista, voit olla yhteydessä tukeemme seuraavasti:

Ultracom/Tracker tekninen puhelintuki palvelee numerossa: 0600-94151 (1,93 €/min + operaattorin minuuttitaksa, jonotus maksaa vain operaattorisi minuuttitaksan (näet tämän liittymäsopimuksestasi)). Puhelut käsitellään saapumisjärjestyksessä, joten puhelun katkaiseminen ja uudelleen soittaminen vie sinut puhelujonon perälle. Tuki tarjotaan vain suomeksi.

Puhelintuki on avoinna:

  • ma–pe klo 8–20
  • la klo 9–16


Voit tarkistaa, että mille laitteille ja ohjelmistoille tarjoamme tukea napauttamalla tätä linkkiä.


Huom! Numerosta palvellaan vain Ultracom ja Tracker laitteiden teknisissä tukikysymyksissä. Mikäli omistat B-Bark laitteen, ole hyvä ja tee tukipyyntö tästä linkistä.


Huom! Saatamme tarvita pantojen ja puhelimesi puhelinnumeroita ja ID-numeroita. Ole hyvä ja ota tarvittavat tiedot valmiiksi esille, ennen kuin soitat tukeen. Puhelintuki ei voi auttaa tilauksiin (Ultracom tuotteet ja ohjelmistot) liittyvissä asioissa. Jos olet tilannut tuotteen jälleenmyyjältä, ota yhteys jälleenmyyjään. Jos olet tilannut tuotteen Ultracomilta (verkkokauppa, suoraan ohjelmasta tai Omat sivut palvelusta), ole hyvä ja ota yhteys tukeen tukipyynnöllä. Löydät yhteystiedot tästä linkistä.