Chat -tuki

Olemme koostaneet laajan tietopankin kattamaan usein kysyttyjä kysymyksiä ja yleisiä ongelmatilanteita. Ole hyvä ja lue ensin laitteesi käyttöopas ja katso löytyykö ongelmaasi ratkaisu jo valmiiksi tietopankistamme. Voit kokeilla hakea tietoa tietopankin haku-toimminolla.

Palvelemme WhatsApp Chat-tuessa. Lataa ja asenna WhatsApp sovellus puhelimesi kauppapaikalta. Napauta asennuksen jälkeen tätä WhatsApp Chat-linkkiä. Linkki aukaisee chat-yhteyden Ultracom tekniseen tukeen.

WhatsApp-chat tukemme on tyypillisesti avoinna kello 08-14. Saat tarkan aukioloajan, kun lähetät meille viestin WhatsApp sovelluksella.

Huomaa ettei WhatsApp tukinumerosta vastata WhatsApp -puheluihin, tavallisiin puheluihin tai tavallisiin tekstiviesteihin.

Kiireellisissä asioissa teitä palvelee puhelintukemme numerossa: 0600-94151 (ma–pe klo 7–20 ja la klo 8–16).