Tilauksen tekeminen Omat sivut -palvelussa

Voit tilata ohjelmistotuotteita suoraan "Omat sivut"-palvelusta. Voit myös aktivoida ostamiasi Ultracom käyttöaikakoodeja Omilla sivuilla.

Voit kirjautua Omat sivut palveluun:
  • Internetsivuiltamme
  • Kirjoittamalla osoitteen selaimesi osoiteriville: https://www.sharetheadventure.net/
  • Ultracom Next ohjelman profiilista (avaa ohjelman päävalikko -> profiili -> "omat sivut").
  • Vanhasta Ultracom ohjelmasta "omat tiedot"-valikosta (avaa ohjelman päävalikko -> omat tiedot -> avaa oikeasta yläkulmasta lisävalikko ja valitse "Omat sivut").

Omat sivut käyttäjänimi on puhelinnumero, jossa sinulla on ohjelma asennettuna. Salasana löytyy ohjelman "omat tiedot"-valikosta (avaa ohjelman päävalikko -> omat tiedot -> päivitä näkymä, jolloin salasana ilmestyy ruutuun).

Kun olet kirjautunut palveluun, napauta päävalikossa olevaa "Tilaa/Aktivoi"-valintaa. Napauta pudotusvalikkoa ja valitse haluamasi vaihtoehto:

• Aktivointikoodi: Voit syöttää ja aktivoida ostamasi aktivointikoodin (Ultracom 1kk tai 12kk käyttöaikakoodi). Aktivointikoodeja voi ostaa jälleenmyyjiltämme, verkkokaupastamme (Ultracom-perhe paketti) tai voit saada laitteesi mukana käyttöaikakoodin.
  • Tilaa verkkokaupasta: avaa Ultracom verkkokaupan, josta voit tilata Ultracom tuotteita ja ohjelmistoja.