Tilauksen tekeminen ohjelmistosta

Ultracom Next ohjelma:

1. Avaa Ultracom Next ohjelma
  2. Avaa ohjelman päävalikko ja valitse "Profiili"
  3. Valitse "Tilaukset" ja osta haluamasi ohjelmistotuote.

Mikäli sinulle on jo ostettu ohjelmiston käyttöaikakoodi, niin voit aktivoida sen samaisessa "Tilaukset"-valikossa.

Vanha Ultracom ohjelma:

1. Avaa Ultracom ohjelmisto.
  2. Avaa päävalikko ja valitse "Tilaa/aktivoi"
  3. Löydät valittavissa olevat tilaustavat napauttamalla pudotusvalikkoa. Tilaustavat vaihtelevat puhelimen käyttöjärjestelmän mukaan. Kaikki valittavissa olevat tilaustavat ovat:

• Aktivointikoodi: voit syöttää erikseen ostettavasta tai ostamasi laitteen mukana tulevasta käyttöaikakortista saatavan koodin ja aktivoida kortin oikeuttavan käyttöajan. Myös Ultracom-perhe ja Ultracom-seura koodit aktivoidaan tällä valinnalla.
    • Tilaa lasku tekstiviestinä: Valitse haluamasi tuote pudotusvalikosta ja napauta "jatka", jolloin saat maksutiedot tekstiviestinä puhelimeesi. Maksettu palvelu kytkeytyy voimaan 2-3 pankkipäivän kuluessa.
    • Maksa heti verkossa: Valitse haluamasi tuote ja napauta "jatka", jolloin ohjelma siirtyy mobiilimaksun internetsivuille.
    • Maksa Play-kaupassa: valitse haluamasi tuote pudotusvalikosta. Valittuasi tuotteen, napauta "jatka", jolloin ohjelma siirtyy mobiilimaksun vahvistamiseen.
    • App Store -tuote: valitse haluamasi tuote pudotusvalikosta. Valittuasi tuotteen, napauta "tilaa", jolloin ohjelma siirtyy mobiilimaksun vahvistamiseen.