Tilauksen tekeminen ohjelmistosta

Ultracom NEXT ohjelmistossa tilauksen voi tehdä profiilisivulta (avaa päävalikko ja valitse profiili).

Vanhassa Ultracom ohjelmistossa löydät tilausvaihtoehdot seuraavasti:

1. Avaa Ultracom ohjelmisto.
  2. Avaa päävalikko ja valitse "Tilaa/aktivoi"
  3. Löydät valittavissa olevat tilaustavat napauttamalla pudotusvalikkoa. Tilaustavat vaihtelevat puhelimen käyttöjärjestelmän mukaan. Kaikki valittavissa olevat tilaustavat ovat:

• Aktivointikoodi: voit syöttää erikseen ostettavasta tai ostamasi laitteen mukana tulevasta käyttöaikakortista saatavan koodin ja aktivoida kortin oikeuttavan käyttöajan. Myös Ultracom-perhe ja Ultracom-seura koodit aktivoidaan tällä valinnalla.
    • Tilaa lasku tekstiviestinä: Valitse haluamasi tuote pudotusvalikosta ja napauta "jatka", jolloin saat maksutiedot tekstiviestinä puhelimeesi. Maksettu palvelu kytkeytyy voimaan 2-3 pankkipäivän kuluessa.
    • Maksa heti verkossa: Valitse haluamasi tuote ja napauta "jatka", jolloin ohjelma siirtyy mobiilimaksun internetsivuille.
    • Maksa Play-kaupassa: valitse haluamasi tuote pudotusvalikosta. Valittuasi tuotteen, napauta "jatka", jolloin ohjelma siirtyy mobiilimaksun vahvistamiseen.
    • App Store -tuote: valitse haluamasi tuote pudotusvalikosta. Valittuasi tuotteen, napauta "tilaa", jolloin ohjelma siirtyy mobiilimaksun vahvistamiseen.