Avius usein kysyttyä

Käykö Ultracom Aviuksen VHF-vastaanotin myös R10 Hybridin paikannukseen ja voiko R10 Hybridin VHF-vastaanottimella paikantaa myös Aviusta?

Aviuksen VHF-vastaanottimella voi myös paikantaa R10 Hybridiä ja R10 Hybridin VHF-vastaanottimella voi paikantaa Avius pantoja. Aviuksen VHF-vastaanotin tulee kuitenkin olla päivitettynä uusimpaan ohjelmistoversioon. Löydät päivitysohjeen Avius päivitysohjeesta ja versiotiedoista.

Kuinka vapautan vastaanottimen Bluetooth-yhteyden, jotta voin yhdistää vastaanottimen toiseen mobiililaitteeseen?

Avius VHF-vastaanotin voi olla kytkettynä yhteen mobiililaitteeseen kerrallaan. Jos mobiililaitetta halutaan vaihtaa, tulee Avius-vastaanottimen Bluetooth-yhteys vapauttaa.

Ultracom Next ohjelmassa:

Avaa päävalikko ja valitse "asetukset". Valitse vastaanottimesi ja poista vastaanotin ohjelmasta. Vastaanottimen Bluetooth-yhteys mobiililaitteeseen katkeaa ja se voidaan yhdistää toiseen mobiililaitteeseen.

Tracker ohjelmassa:

Avaa päävalikko ja valitse "laitteet". Valitse vastaanottimesi ja poista vastaanotin ohjelmasta. Vastaanottimen Bluetooth-yhteys mobiililaitteeseen katkeaa ja se voidaan yhdistää toiseen mobiililaitteeseen.

En saa yhteyttä Avius vastaanottimeen?
Varmista että sinulla on VHF-yhteys päällä (pieni vastaanottimen kuva ruudun ylälaidassa vihreänä. Jos ikoni on harmaa, niin napauta ikonia jotta se muuttuu vihreäksi) ja puhelimen Bluetooth-päällä.

Mikäli yhdistäminen ei onnistu vastaanottimen vakio toimintatilalla, voit kokeilla vaihtaa toimintatilan. Toimintatila vaihdetaan pitämällä vastaanottimen yhteyspainiketta (virtapainikkeen alla oleva painike) pohjassa noin kuuden sekunnin ajan. Laite väläyttää vihreää led-valoa, ilmaistakseen toimintatilan olevan vaihtumassa. Vapauta painike ja odota, että laite vaihtaa toimintatilan.

Toimintatilan vaihduttua, välkkyy vastaanottimen sininen Bluetooth led-valo kaksi kertaa sekunnissa, kunnes yhteys on muodostettu onnistuneesti, jonka jälkeen led-valo välkkyy kerran kolmessa sekunnissa. Huomaa, että toimintatilan vaihtamisen jälkeen tulee laitteen AviusLINK vapauttaa ohjelmistosta ja yhteyden muodostaminen aloittaa alusta.

Ultracom Next ohjelmassa:

Avaa päävalikko ja valitse "asetukset". Valitse vastaanottimesi ja poista vastaanotin ohjelmasta. Vastaanottimen Bluetooth-yhteys mobiililaitteeseen katkeaa ja se voidaan yhdistää toiseen mobiililaitteeseen. Voit nyt lisätä laitteen uudelleen ohjelmaan.

Tracker ohjelmassa:

Avaa päävalikko ja valitse "laitteet". Valitse vastaanottimesi ja poista vastaanotin ohjelmasta.  Vastaanottimen Bluetooth-yhteys mobiililaitteeseen katkeaa ja se voidaan yhdistää toiseen mobiililaitteeseen. Voit nyt lisätä laitteen uudelleen ohjelmaan.

Jos et edelleenkään saa yhteyttä vastaanottimeen, ole yhteydessä Ultracom tekniseen tukeen.

En saa yhteyttä Avius pantaan?

Varmista että sinulla on VHF-yhteys päällä (pieni vastaanottimen kuva ruudun ylälaidassa vihreänä. Jos ikoni on harmaa, niin napauta ikonia jotta se muuttuu vihreäksi) ja puhelimen Bluetooth-päällä.

Jos olet lisäämässä pantaa ohjelmaan, varmista että panta on satelliittiyhteydessä (ulkona ja pannan vihreä valo välkkyy kolmen sekunnin välein). Varmista myös että käytät pannan ID-numeroa, joka löytyy pannan käyttöoppaan ensimmäiseltä sivulta ID tarrasta sekä pantaosan alta erillisestä tyyppitarrasta.

Jos et edelleenkään saa muodostettua yhteyttä pantaan, ole yhteydessä Ultracom tekniseen tukeen.

Avius laitteeni haukkulaskuri on liian herkkä tai liian epäherkkä?
Laitteen pääkäyttäjä voi säätää haukkulaskurin herkkyyttä seuraavasti:

1. Avaa ohjelmiston päävalikko.
  2. Valitse "laitteet"
  3. Valitse laitteesi ja valitse "Haukkulaskurin herkkyys"

Säädä haukkulaskuria haluamaasi suuntaan: isompi arvo on herkempi haukkulaskuri ja pienempi arvo on epäherkempi haukkulaskuri.