Koira-GPS (2011 ja uudemmat) päivitysohje ja versiotiedot

Ultracom Koira-GPS ohjelmaversio: 19

Versiopäiväys: 24.2.2020

Päivityksen sisältö:

• Korjattu: akkujännitemittausta
  • Korjattu: GPS moduulin toiminta virransäästötilassa

Huom! Laitteen ohjelmistoversion päivitetään suoraan Ultracom sovelluksesta. Vain laitteen pääkäyttäjä/omistaja voi päivittää pannan ohjelmistoversion. Päivitettävän laitteen SIM-kortin tulee olla aktiivinen ja laitteen tulee olla yhteydessä mobiilidataverkkoon.

Päivitys Ultracom NEXT ohjelmalla:

1. Aseta ladatut akut laitteeseen. Huomioi akun ja akkukotelon (+) ja (-) merkinnät.
  2. Odota että laitteen oranssi valo alkaa välkkymään sekunnin välein. Mikäli laite on yhteydessä satelliitteihin, välkkyy valo kolmen sekunnin välein.
  3. Avaa Ultracom NEXT ohjelma ja avaa oikeasta alakulmasta ohjelman päävalikko.
  4. Valitse "Seurantalaitteet" ja valitse oma Koira-GPS laitteesi.
  5. Napauta "Ohjelmistopäivitys"-valintaa ja syötä turvakoodi sille varattuun kenttään. Noudata ruudulla näkyviä ohjeita.
  6. Laite vastaanottaa komennon ja aloittaa päivityksen asentamisen.
  7. Kun päivitys on suoritettu, käynnistyy laite uudelleen ja jatkaa paikantamista automaattisesti.

Päivitys kestää normaalisti 5-10 minuuttia.

Päivitysohje vanhalla Ultracom ohjelmalla:

1. Aseta ladatut akut laitteeseen. Huomioi akun ja akkukotelon (+) ja (-) merkinnät.
  2. Odota että laitteen oranssi valo alkaa välkkymään sekunnin välein. Mikäli laite on yhteydessä satelliitteihin, välkkyy valo kolmen sekunnin välein.
  3. Avaa Ultracom ohjelmiston alavalikko ja valitse "Info". Selaa infonäkymää ja valitse "Laiteohjelmistoversio".
  4. Syötä ohjelmiston pyytämä turvakoodi sille varattuun kenttään ja lähetä päivityskomento laitteeseen.
  5. Laite vastaanottaa komennon ja aloittaa päivityksen asentamisen.
  6. Kun päivitys on suoritettu, käynnistyy laite uudelleen ja jatkaa paikantamista.

Päivitys kestää normaalisti 5-10 minuuttia.