Koira-GPS (2011 ja uudemmat) päivitysohje ja versiotiedot

Ultracom Koira-GPS ohjelmaversio: 19

Versiopäiväys: 24.2.2020

Päivityksen sisältö:

• Korjattu: akkujännitemittausta
  • Korjattu: GPS moduulin toiminta virransäästötilassa

Huom! Päivitettävän laitteen SIM-kortin tulee olla aktiivinen ja laitteen tulee olla yhteydessä mobiilidataverkkoon.

Päivitys Ultracom Next ja Tracker ohjelmalla:

1. Aseta ladatut akut laitteeseen. Huomioi akun ja akkukotelon (+) ja (-) merkinnät.
  2. Odota että laitteen oranssi valo alkaa välkkymään sekunnin välein. Mikäli laite on yhteydessä satelliitteihin, välkkyy valo kolmen sekunnin välein.
  3. Avaa ohjelma ja avaa ohjelman päävalikko.
  4. Valitse "Seurantalaitteet" ja valitse oma Koira-GPS laitteesi.
  5. Napauta "Ohjelmistopäivitys"-valintaa. Noudata ruudulla näkyviä ohjeita.
  6. Laite vastaanottaa komennon ja aloittaa päivityksen asentamisen.
  7. Kun päivitys on suoritettu, käynnistyy laite uudelleen ja jatkaa paikantamista automaattisesti.