Ultracom Global SIM-kortin käyttöajan tarkistaminen ja jatkaminen

Saat viestin, kun Ultracom laitteesi Global SIM-kortin käyttöaika on päättymässä. Voit myös tarkistaa käyttöajan voimassaolon suoraan ohjelmasta (tieto on näkyvillä vain laitteen omistajalle):

Ultracom Next: avaa päävalikko, valitse seurantalaitteet, valitse R10 laitteesi. Voimassaoloaika on näkyvillä ruudulla.

Vanha Ultracom ohjelma: avaa päävalikko, valitse omat tiedot". Voimassaoloaika on näkyvillä ruudulla.

Näet käyttöajan myös Omat sivut -palvelusta tai verkkokaupastamme, syöttämällä laitteen ID-numeron tuotesivun kenttään.

Kortin käyttöaikaa on suositeltavaa jatkaa, ennen kuin kortin käyttöaika päättyy. Ostettu käyttöaika menee aina entisen voimassa olevan käyttöajan jatkoksi.

Voit tilatata jatkoa Ultracom R10 laitteesi Ultracom Global SIM-kortille verkkokaupastamme.