Novus päivitysohje ja versiotiedot

Ultracom Novus ohjelmaversio: 95.

Versiopäiväys: 2.6.2017

Päivityksen sisältö:

• Parannettu laitteen palautumista tilanteesta, jossa laite putoaa verkosta Telia/DNA yhteisverkon alueella.

Päivitysohje:

Huom! Laitteen ohjelmistoversion päivitetään suoraan Ultracom sovelluksesta. Vain laitteen pääkäyttäjä voi päivittää pannan ohjelmistoversion. Päivitettävän laitteen SIM-kortin tulee olla aktiivinen ja laitteen tulee olla yhteydessä mobiilidataverkkoon.

Aseta ladattu akku laitteeseen. Huomioi akun ja akkukotelon (+) ja (-) merkinnät.

1. Avaa Ultracom ohjelmiston alavalikko ja valitse "Info". Selaa infonäkymää ja valitse "Laiteohjelmistoversio".
  2. Syötä ohjelmiston pyytämä turvakoodi sille varattuun kenttään ja lähetä päivityskomento laitteeseen.
  3. Laite vastaanottaa komennon ja aloittaa päivityksen asentamisen. Kun päivitys on suoritettu, käynnistyy laite uudelleen ja jatkaa paikantamista.

Päivitys kestää normaalisti 5-10 minuuttia.