Novus päivitysohje ja versiotiedot

Ultracom Novus ohjelmaversio: 95.

Versiopäiväys: 2.6.2017

Päivityksen sisältö:

• Parannettu laitteen palautumista tilanteesta, jossa laite putoaa verkosta Telia/DNA yhteisverkon alueella.

Huom! Päivitettävän laitteen SIM-kortin tulee olla aktiivinen ja laitteen tulee olla yhteydessä mobiilidataverkkoon.

Päivitys Ultracom Next ja Tracker ohjelmasta:

1. Aseta ladattu akku laitteeseen. Huomioi akun ja akkukotelon (+) ja (-) merkinnät.
  2. Odota että laitteen oranssi valo alkaa välkkymään sekunnin välein. Mikäli laite on yhteydessä satelliitteihin, välkkyy valo kolmen sekunnin välein.
  3. Avaa ohjelma ja avaa ohjelman päävalikko.
  4. Valitse "Seurantalaitteet" ja valitse oma Novus laitteesi.
  5. Napauta "Ohjelmistopäivitys"-valintaa. Noudata ruudulla näkyviä ohjeita.
  6. Laite vastaanottaa komennon ja aloittaa päivityksen asentamisen.
  7. Kun päivitys on suoritettu, käynnistyy laite uudelleen ja jatkaa paikantamista automaattisesti.