Novus päivitysohje ja versiotiedot

Ultracom Novus ohjelmaversio: 95.

Versiopäiväys: 2.6.2017

Päivityksen sisältö:

• Parannettu laitteen palautumista tilanteesta, jossa laite putoaa verkosta Telia/DNA yhteisverkon alueella.

Huom! Laitteen ohjelmistoversion päivitetään suoraan vanhasta Ultracom sovelluksesta. Vain laitteen pääkäyttäjä voi päivittää pannan ohjelmistoversion. Päivitettävän laitteen SIM-kortin tulee olla aktiivinen ja laitteen tulee olla yhteydessä mobiilidataverkkoon.

Päivitys Ultracom NEXT ohjelmasta:

1. Aseta ladattu akku laitteeseen. Huomioi akun ja akkukotelon (+) ja (-) merkinnät.
  2. Odota että laitteen oranssi valo alkaa välkkymään sekunnin välein. Mikäli laite on yhteydessä satelliitteihin, välkkyy valo kolmen sekunnin välein.
  3. Avaa Ultracom NEXT ohjelma ja avaa oikeasta alakulmasta ohjelman päävalikko.
  4. Valitse "Seurantalaitteet" ja valitse oma Novus laitteesi.
  5. Napauta "Ohjelmistopäivitys"-valintaa ja syötä turvakoodi sille varattuun kenttään. Noudata ruudulla näkyviä ohjeita.
  6. Laite vastaanottaa komennon ja aloittaa päivityksen asentamisen.
  7. Kun päivitys on suoritettu, käynnistyy laite uudelleen ja jatkaa paikantamista automaattisesti.

Päivitys kestää normaalisti 5-10 minuuttia.

Päivitys vanhasta Ultracom ohjelmasta:

1. Aseta ladattu akku laitteeseen. Huomioi akun ja akkukotelon (+) ja (-) merkinnät.
  2. Avaa Ultracom ohjelmiston alavalikko ja valitse "Info". Selaa infonäkymää ja valitse "Laiteohjelmistoversio".
  3. Syötä ohjelmiston pyytämä turvakoodi sille varattuun kenttään ja lähetä päivityskomento laitteeseen.
  4. Laite vastaanottaa komennon ja aloittaa päivityksen asentamisen. Kun päivitys on suoritettu, käynnistyy laite uudelleen ja jatkaa paikantamista.

Päivitys kestää normaalisti 5-10 minuuttia.