Varaosien ja huollon saatavuus vanhempiin Ultracom laitteisiin

Huoltoa ja varaosia on saatavilla rajoitetusti seuraaviin laitteisiin:

• Ultracom Koira-GPS 2011-2015 (sarjanumeron kaksi ensimmäistä numeroa kertovat laitteen vuosimallin)
  • Ultracom Novus

Huoltoa ja varaosia ei ole enää saatavilla seuraaviin laitteisiin:

• Ultracom Koira-GPS 2008-2010
  • Ultracom RF-tutkat (UHF, Avance ym.)
  • Upoint-moduuli
  • Ultracom 2006 GPS
  • Ultracom 2007 GPS

Voit vaihtaa laitteesi uudempaan malliin jälleenmyyjillämme tai tekemällä laitteelle huoltopyynnön ja valitset huoltopyynnön yhteydessä haluamasi vaihtohyvityksen.

Huom! Laitteisiin,  jotka eivät ole ylläolevilla listoilla on saatavilla huoltoa ja varaosia normaalisti.