Yleistä Omat sivut -palvelusta ja kirjautuminen palveluun

Ultracom Omat sivut on palvelu, jossa ohjelmiston käyttäjä voi mm.

• Hallinnoida omia yhteystietoja
  • Tilata lisäpalveluita ohjelmistoon (Ultracom käyttöajat ja TrackerLIVE ristiinseuranta)
  • Tarkastella omaa reittiä ja omien laitteiden reittejä (paikannuslaitteet, joiden pääkäyttäjä olet)
  • Luoda piirtokokoelmia ja liittää Oma riista -aineistoja sekä valtion metsästysalueita piirtokokoelmiin.

Voit kirjautua Omat sivut palveluun:

• Internetsivuiltamme päävalikosta "Omat sivut"-linkistä.
  • Kirjoittamalla osoitteen selaimesi osoiteriville https://www.sharetheadventure.net/
  • Suoraan ohjelman "omat tiedot"-valikosta (avaa ohjelman päävalikko -> omat tiedot -> avaa oikeasta yläkulmasta lisävalikko ja valitse "Omat sivut").

Omat sivut käyttäjänimi on puhelinnumero, jossa sinulla on ohjelma asennettuna.

Salasana löytyy ohjelman "omat tiedot"-valikosta (avaa ohjelman päävalikko -> omat tiedot -> päivitä näkymä, jolloin salasana ilmestyy ruutuun).