Laitteiden seuranta Omat sivut palvelussa ja ystävälaitteet

Voit kirjautua Omat sivut palveluun:

Omat sivut käyttäjänimi on puhelinnumero, jossa sinulla on ohjelma asennettuna. Salasana löytyy ohjelman "omat tiedot"-valikosta (avaa ohjelman päävalikko -> omat tiedot -> päivitä näkymä, jolloin salasana ilmestyy ruutuun).

Reitin hakeminen ja tarkastelu kartalla:

1. Napauta näkymän päävalikossa olevaa "Reitit"-valintaa.
  2. Valitse laitelistalta haluamasi laite tai oma puhelinnumerosi (oma sijainti).
  3. Valitse reitin päivämäärä ja aika. Voit lisätä hakuun myös muita laitteita. Napauta lopuksi "Näytä kartalla", jolloin laitteiden reitit piirretään kartalle.

Jaettavan linkin luominen:

1. Napauta näkymän päävalikossa olevaa "Reitit"-valintaa.
  2. Valitse laitelistalta haluamasi laite tai oma puhelinnumerosi (oma sijainti).
  3. Valitse reitin päivämäärä ja aika. Voit lisätä hakuun myös muita laitteita. Valitse ruudun alalaidasta linkin voimassaoloaika ja napauta "Luo jaettava linkki" -valintaa.
  4. Jaettava linkki ilmestyy kohtaan "Jaettava URL". Voit kopioida linkin kentästä ja lähettää ystävällesi.

Ystävälaitteen lisääminen:

Vaikka et omista laitetta, voit silti tarkastella ystäviesi laitteiden reittejä. Pyydä ystävältäsi laitteen tiedot (Koira-GPS/Novus: puhelinnumero ja salasana, R10: ID-numero ja katselijan salasana, Avius: ID ja salasana).

1. Napauta näkymän päävalikossa olevaa "Reitit"-valintaa.
  2. Napauta linkkiä "Lisää uusi ystävälaite...".
  3. Syötä laitteen laitetunnus (puhelinnumero tai ID) ja salasana. Napauta "Lisää".
  4. Mikäli tiedot ovat oikein ja ystäväsi on sallinut ystävälaiteseurannan, ilmestyy laite listallesi.

Huomaa, että vain laitteen pääkäyttäjä voi sallia ystävälaiteseurannan napauttamalla "reitit"-valikossa "Laitteen tiedot"-linkkiä ja ruksaamalla kohdan "Salli ystävälaiteseuranta".