Koira-GPS ja Novus paikannuksen katkominen

Mikäli sinulla on ongelmia Koira-GPS tai Novus laitteesi paikantamisessa (paikannus pätkii tai paikkaa ei tule ollenkaan). Ole hyvä ja käy läpi seuraavat toimenpiteet:

• Varmista että puhelimesi on mobiilidataverkossa.
  • Mikäli paikkaa ei tule ollenkaan, varmista että sinulla on ohjelmassa laiteseuranta päällä (S:n näköinen ikoni ruudun ylälaidassa on vihreänä).
  • Testaa SIM-kortti puhelimessa (testaa mobiilidata ja tekstiviestit). Jos käytät pre-paid korttia, varmista operaattoriltasi, että kortilla on saldoa.
  • Mikäli paikannus pätkii tai paikkaa ei ole tullut ollenkaan -> avaa Omat sivut-palvelu -> kirjaudu sisään (käyttäjänimi on puhelinnumero, jolla käytät ohjelmaa ja salasana löytyy ohjelman "Omat tiedot"-valikosta") -> valitse "reitit" -> valitse oma laite, jonka kanssa sinulla on ongelmaa ja tarkastele reittiä. Mikäli reitti löytyy palvelimelta, ei ongelma ole pannassa vaan puhelimessa (esimerkiksi laiteseuranta on pois päältä, sinulla ei ole Ultracom käyttöaikaa tai puhelimesi ei ole ollut mobiilidataverkossa).
  • Jos laitteen akut ovat yli vuoden vanhat, vaihda laitteeseen uudet akut.
  • Kokeile määrittää laitteen yhteysosoite ja paikannusväli uudelleen:
    • Avaa Ultracom ohjelmisto -> avaa päävalikko ja valitse "Laitteet". Poista laitteesi listalta (Android: pidä sormea laitteen päällä ja valitse roskakori-ikoni (poista). Apple: pyyhkäise ruutua laitteen kohdalla oikealta vasemmalle ja valitse "poista").
    • Lisää laite uudelleen listalle. Ohjelma pyytää määrittämään yhteysosoitteen. Valitse "Kyllä" ja valitse operaattorilistalta pannassa olevan SIM-kortin operaattori, sekä lähetä molemmat ohjelman luomat asetusviestit pannalle (panta luo ensin yhden viestin, lähetä viesti pannalle. Palaa takaisin ohjelmaan puhelimen paluu-painikkeella, ohjelma luo vielä toisen asetusviestin, lähetä myös jälkimmäinen asetusviesti pannalle).
    • Palaa karttanäkymään. Laitteen paikannuksen pitäisi käynnistyä muutamassa minuutissa.

Mikäli ongelma ei ratkea, ole yhteydessä tukeemme. Löydät tuen yhteystiedot tietopankin "yhteydenotto"-alueelta.