Ohjelmistotuotteiden aktivoiminen ja tilaaminen Omat sivut -palvelussa

Voit tilata ja aktivoida ohjelmistotuotteita "Omat sivut"-palvelusta.

Aloita kirjautumalla Omat sivut palveluun:

• Internetsivuiltamme
  • Kirjoittaamalla osoitteen selaimesi osoiteriville https://www.sharetheadventure.net/
  • Suoraan Ultracom Next ohjelman profiilista (avaa ohjelman päävalikko -> profiili -> valitset "Omat sivu").
  • Suoraan vanhasta Ultracom ohjelmasta ohjelman "omat tiedot"-valikosta (avaa ohjelman päävalikko -> omat tiedot -> avaa oikeasta yläkulmasta lisävalikko ja valitse "Omat sivu").

Omat sivut käyttäjänimi on puhelinnumero, jossa sinulla on ohjelma asennettuna. Salasana löytyy ohjelman "omat tiedot"-valikosta (avaa ohjelman päävalikko -> omat tiedot -> päivitä näkymä, jolloin salasana ilmestyy ruutuun).

Kun olet kirjautunut palveluun, napauta päävalikossa olevaa "Tilaa/Aktivoi"-valintaa. Napauta pudotusvalikkoa ja valitse haluamasi vaihtoehto:

• Aktivointikoodi: Voit syöttää ja aktivoida ostamasi aktivointikoodin (Ultracom 1kk tai 12kk käyttöaikakoodi). Aktivointikoodeja voi ostaa jälleenmyyjiltämme, verkkokaupastamme (Ultracom-perhe paketti) tai voit saada laitteesi mukana käyttöaikakoodin.
  • Siirry verkkokauppaan: Voit siirtyä tilaamaan tuotteita Ultracom verkkokaupasta.