Ohjelmistotuotteiden tilaaminen ja aktivoiminen Omat sivut -palvelussa

Voit tilata ohjelmistotuotteita suoraan verkkokaupastamme tai "Omat sivut"-palvelusta. Voit myös aktivoida ostamiasi Ultracom käyttöaikakoodeja Omilla sivuilla.

Aloita kirjautumalla Omat sivut palveluun:

  • Internetsivuiltamme
  • Kirjoittaamalla osoitteen selaimesi osoiteriville https://www.sharetheadventure.net/ 
  • Suoraan Ultracom Next ohjelman profiilista (avaa ohjelman päävalikko -> profiili -> valitset "Omat sivu").
  • Suoraan vanhasta Ultracom ohjelmasta ohjelman "omat tiedot"-valikosta (avaa ohjelman päävalikko -> omat tiedot -> avaa oikeasta yläkulmasta lisävalikko ja valitse "Omat sivu").


Omat sivut käyttäjänimi on puhelinnumero, jossa sinulla on ohjelma asennettuna. Salasana löytyy ohjelman "omat tiedot"-valikosta (avaa ohjelman päävalikko -> omat tiedot -> päivitä näkymä, jolloin salasana ilmestyy ruutuun).


Kun olet kirjautunut palveluun, napauta päävalikossa olevaa "Tilaa/Aktivoi"-valintaa. Napauta pudotusvalikkoa ja valitse haluamasi vaihtoehto:

  • Aktivointikoodi: Voit syöttää ja aktivoida ostamasi aktivointikoodin (Ultracom 1kk, 3kk tai 12kk käyttöaikakoodi). Aktivointikoodeja voi ostaa jälleenmyyjiltämme, verkkokaupastamme (Ultracom-perhe paketti) tai voit saada laitteesi mukana käyttöaikakoodin. 
  • Uusi tilaus: valitse haluamasi ohjelmistotuotteet. Ruksaa kohta: "Kyllä, hyväksyn tilauksen" ja vahvista tilaus. Siirry tämän jälkeen maksamaan tuotteet.

Huomaa, että tilisiirtona maksetut palvelut kytkeytyvät vasta maksun saavuttua. Emme voi nopeuttaa pankkien välistä maksuliikennettä. Jos tarvitset tuotteen voimaan heti, ole hyvä ja osta tuote verkkokaupastamme.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.