Tulossa: Uusi Ultracom NEXT ohjelmisto

Olemme kehittämässä kokonaan uutta Ultracom NEXT ohjelmistoa Android ja Apple iOS käyttöjärjestelmille. Ohjelmiston arvioitu julkaisuajankohta on syksyllä 2020.

Ohjelmiston avoin betatestaus alkaa kesäkuun alussa 2020 Apple iOS ja Android laitteilla.

Uusi Ultracom NEXT ohjelmisto ei tule korvaamaan nykyistä Ultracom ohjelmistoa vaan ohjelmistot toimivat rinnakkain. Voit käyttää nykyistä Ultracom ohjelmistoa ja uutta Ultracom ohjelmistoa samalla lisenssillä.