Ultracom for Apple iOS - 1. Yleistä

1.1 Yleistä

Jotkin ohjelmiston ominaisuudet ja toiminnot voivat poiketa eri käyttöjärjestelmien, ohjelmistoversioiden, käyttömaan ja laitteiden välillä. Ultracom-sovellus on ladattavissa niissä maissa, joissa Ultracom on tarkoittanut sovellusta jaettavan.

Apple iOS laitteille ei voi käyttää tekstiviestitoimintoja ohjelmasta (mm. tekstiviestikomennot ja tekstiviestipaikannus). Myös Google on rajoittanut Android-käyttöjärjestelmässä edellä mainittuja toimintoja vuodesta 2019 alkaen.

Tämä käyttöopas on päivitetty 28.1.2020.

1.2 Ohjelmiston käyttöaika ja lisäpalvelut

• Ultracom käyttöaika: Ohjelmistoon on saatavana kolme eri käyttöaikapakettia: 1kk, 3kk ja 12kk. Ilman käyttöaikapakettia, voit käyttää ohjelman peruskarttatoimintoja, paikantaa Avius-laitettasi, sekä omaa sijaintiasi. Palvelintoiminnot kuten tutkan paikkatiedon jakaminen tai datapaikannus eivät ole käytettävissä ilman käyttöaikaa. Et voi myöskään käyttää piirtokokoelmia, oma riista aineistoja, tehdä karttamerkintöjä Omat sivut -palvelussa tai käyttää tilarajallista kartta-aineistoa.

• Ultracom-perhe: Perhepaketti sisältää kolme kappaletta 12kk ultracom käyttöaikakoodeja. Yksittäisen koodin hinta on paketissa ostettuna edullisempi. Perhepaketti on tarkoitettu vain perheenjäsenille. Mahdollisissa väärinkäytöksissä Ultracom pidättää oikeuden poistaa perhekoodit käytöstä ilman erillistä varoitusta.

• Ultracom-seura: Seurapaketti sisältää 10 kappaletta 3kk Ultracom käyttöaikakoodeja. Yksittäisen koodin hinta on paketissa ostettuna edullisempi. Seurapaketti on tarkoitettu vain metsästysseuroille. Mahdollisissa väärinkäytöksissä Ultracom pidättää oikeuden poistaa seurakoodit käytöstä, ilman erillistä varoitusta.

• Tracker-ristiinseuranta: Tracker ja Pointer laitteiden seuranta datapaikannuksella. Huomaa että ristiinpaikannus vaatii lisäksi Ultracom käyttöaikaa. Ristiinpaikannus on voimassa vuoden kerrallaan.

1.3 Liittymän vaatimukset

Mobiililaitteen liittymässä tulee olla käytettävissä mobiilidata ja tekstiviestit. Varmista liittymäsi soveltuvuus operaattorisi asiakaspalvelusta.

Mikäli käytät prepaid-liittymää, varmista että liittymään on ladattu riittävästi saldoa.

1.4 Yleistä ohjelmiston lataamisesta ja mobiililaitevaatimukset
Ohjelmiston lataaminen vaatii käyttöjärjestelmäkohtaisen tilin (Apple ID). Tili vaaditaan mobiililaitteen sovelluskaupan käyttöön. Ohjeet tilin luomiseen saat mobiililaitteesi käyttöoppaasta tai laitteen valmistajalta.

Ohjelmisto on asennuksen jälkeen rekisteröimätön versio ja se tulee ensimmäisenä rekisteröidä. Ohjelma rekisteröidään ja lukitaan mobiililaitteen puhelinnumerolle. Ohjelma voidaan kuitenkin tarvittaessa siirtää puhelinnumerolta toiselle.

Ohjelmisto on saatavilla Apple iOS käyttöjärjestelmäversioon iOS 8.0 tai uudempiin. Ultracom Avius vaatii lisäksi mobiililaitteelta Bluetooth Low Energy (BLE) tuen.