Ultracom for Apple iOS - 2. Ohjelmiston lataaminen ja rekisteröinti

2.1 Ohjelmiston lataaminen

1. Avaa mobiililaitteesi sovellusvalikosta "App Store"-kauppapaikka.
  2. Kirjoita hakukenttään hakusana "Ultracom" ja napauta "Etsi".
  3. Napauta listalta löytyvää Ultracom-ikonia.
  4. Napauta "asenna"-valintaa (Pilven kuva, jossa nuoli alaspäin). Mobiililaitteesi lataa ja asentaa ohjelmiston automaattisesti.
  5. Valitse "avaa" tai etsi ohjelmiston ikoni mobiililaitteesi ohjelmistovalikoimasta ja käynnistä ohjelmisto.

2.2 Ohjelmiston rekisteröiminen

1. Ohjelmisto pyytää ensimmäisenä lupaa käyttää mm. sijaintiasi, lähettää ilmoituksia ym. Valitse kaikkiin pyyntöihin "salli".
  2. Seuraavana ohjelmisto pyytää rekisteröimistä. Ohjelmisto rekisteröidään puhelinnumerollesi. Valitse ikkunasta "rekisteröi".
  3. Valitse ohjelmiston käyttöalue ja syötä mobiililaitteesi puhelinnumeron (numeron on oltava sen mobiililaitteen numero, johon olet ohjelman asentanut).
  4. Hyväksy käyttöehdot ja napauta ruudun alalaidassa olevaa "rekisteröi"-valintaa.
  5. Ohjelma pyytää viimeistelemään rekisteröinnin turvakoodilla. Turvakoodi saapuu mobiililaitteeseesi tekstiviestillä. Syötä tekstiviestissä oleva turvakoodi sille varattuun kenttään ja viimeistele rekisteröinti valitsemalla "jatka". Jos mobiililaitteen näppäimistö peittää valinnan, napauta sormella ruudun tyhjään alueeseen, jolloin näppäimistö piilotetaan ruudulta.
  6. Ohjelma kuittaa rekisteröinnin onnistumisen. Vahvista ilmoitus valitsemalla "ok".
  7. Ohjelma siirtyy karttanäkymään ja voit aloittaa ohjelmiston käyttämisen.

Jos ohitit rekisteröinnin, pyytää ohjelmisto rekisteröintiä jokaisella käynnistyskerralla. Rekisteröimätön ohjelmisto toimii rajoitetusti, eivätkä kaikki toiminnot ole käytettävissä. Ensimmäisen kerran puhelinnumerolle rekisteröity ohjelma toimii veloituksetta rajoitetun ajan, jonka jälkeen ohjelmaan tulee ostaa Ultracom käyttöaikaa. Löydät lisätietoa ostamisesta seuraavasta kappaleesta.