Ultracom for Apple iOS - 3. Käyttöajan tilaaminen ja aktivointi

Käyttöaikaa voidaan ostaa suoraan ohjelmasta, jälleenmyyjältä tai verkkokaupastamme. Ohjelman ostovalinnan löydät avaamalla ohjelman päävalikon ruudun vasemmasta yläkulmasta ja valitsemalla "Tilaa/Aktivoi". Valittavat tilaustavat ovat:

• Aktivointikoodi: voit syöttää erikseen ostettavasta tai ostamasi laitteen mukana tulevasta käyttöaikakortista saatavan koodin ja aktivoida kortin oikeuttavan käyttöajan. Myös Ultracom-perhe ja Ultracom-seura koodit aktivoidaan tällä valinnalla.
  • App Store -tuote: valitse haluamasi tuote pudotusvalikosta. Valittuasi tuotteen, napauta "tilaa", jolloin ohjelma siirtyy mobiilimaksun vahvistamiseen.