Ultracom for Android - 2. Ohjelmiston lataaminen ja rekisteröinti

2.1 Ohjelmiston lataaminen

1. Avaa mobiililaitteesi sovellusvalikosta Play-kauppa.
  2. Etsi sovellushausta hakusanalla "Ultracom".
  3. Napauta lisalta Ultracom (UC)-ikonia ja valitse "asenna". Hyväksy ohjelman vaatimat käyttöoikeudet.
  4. Mobiililaitteesi lataa ja asentaa ohjelmiston.
  5. Valitse "avaa" tai etsi sovelluksen ikoni mobiililaitteesi sovellusvalikosta ja käynnistä sovellus.

Huom! Google on rajoittanut tekstiviestien käyttämistä suoraan ohjelmasta. Voit halutessasi ladata ohjelman rajoittamattoman version seuraavasti:

Lähetä tekstiviestillä kirjaimet: UC numeroon: 0405931478. Saat paluuviestinä ohjelmiston latauslinkin -> lataa, asenna ja rekisteröi ohjelma (puhelin voi pyytää hyväksymään tuntemattomat lähteet ohjelman asentamisen yhteydessä).

Tekstiviestilinkillä ladatussa ohjelmistossa ei ole Googlen asettamia tekstiviestirajoituksia.

2.2 Ohjelmiston rekisteröiminen

1. Ohjelmisto pyytää ensimmäisenä lupaa käyttää mm. sijaintiasi, lähettää ilmoituksia ym. Valitse kaikkiin pyyntöihin "kyllä".
  2. Seuraavana ohjelmisto pyytää rekisteröimistä. Ohjelmisto rekisteröidään puhelinnumerollesi. Valitse ikkunasta "rekisteröi".
  3. Valitse ohjelmiston käyttöalue ja syötä mobiililaitteesi puhelinnumeron (numeron on oltava sen mobiililaitteen numero, johon olet ohjelman asentanut).
  4. Hyväksy käyttöehdot ja napauta ruudun alalaidassa olevaa "rekisteröi"-valintaa.
  5. Ohjelma pyytää viimeistelemään rekisteröinnin turvakoodilla. Turvakoodi saapuu mobiililaitteeseesi tekstiviestillä. Syötä tekstiviestissä oleva turvakoodi sille varattuun kenttään ja viimeistele rekisteröinti valitsemalla "jatka". Jos mobiililaitteen näppäimistö peittää valinnan, napauta sormella ruudun tyhjään alueeseen, jolloin näppäimistö piilotetaan ruudulta.
  6. Ohjelma kuittaa rekisteröinnin onnistumisen. Vahvista ilmoitus valitsemalla "ok".
  7. Ohjelma siirtyy karttanäkymään ja voit aloittaa ohjelmiston käyttämisen.

Jos ohitit rekisteröinnin, pyytää ohjelmisto rekisteröintiä jokaisella käynnistyskerralla. Rekisteröimätön ohjelmisto toimii rajoitetusti, eivätkä kaikki toiminnot ole käytettävissä. Ensimmäisen kerran puhelinnumerolle rekisteröity ohjelma toimii veloituksetta rajoitetun ajan, jonka jälkeen ohjelmaan tulee ostaa Ultracom käyttöaikaa. Löydät lisätietoa ostamisesta seuraavasta kappaleesta.