Ultracom for Android - 3. Käyttöajan tilaaminen ja aktivointi

Käyttöaikaa voidaan ostaa suoraan ohjelmasta, jälleenmyyjältä tai verkkokaupastamme. Ohjelman ostovalinnan löydät avaamalla ohjelman päävalikon ruudun vasemmasta yläkulmasta ja valitsemalla "Tilaa/Aktivoi". Valittavat tilaustavat ovat:

• Aktivointikoodi: voit syöttää erikseen ostettavasta tai ostamasi laitteen mukana tulevasta käyttöaikakortista saatavan koodin ja aktivoida kortin oikeuttavan käyttöajan. Myös Ultracom-perhe ja Ultracom-seura koodit aktivoidaan tällä valinnalla.
  • Tilaa lasku tekstiviestinä: Valitse haluamasi tuote pudotusvalikosta ja napauta "jatka", jolloin saat maksutiedot tekstiviestinä puhelimeesi. Maksettu palvelu kytkeytyy voimaan 2-3 pankkipäivän kuluessa.
  • Maksa heti verkossa: Valitse halumasi tuote ja napauta "jatka", jolloin ohjelma siirtyy mobiilimaksun internetsivuille.
  • Maksa Play-kaupassa: valitse haluamasi tuote pudotusvalikosta. Valittuasi tuotteen, napauta "jatka", jolloin ohjelma siirtyy mobiilimaksun vahvistamiseen.