Poro-GPS usein kysyttyä

Pääkäyttäjän asettaminen Poro-GPS:lle
Aseta pääkäyttäjä lähettämällä Poro-GPS:lle tekstiviesti K0, siitä puhelinnumerosta, minkä haluat pääkäyttäjäksi.

Huom! Pääkäyttäjätieto on oltava SIM-kortilla, ennen kuin laite hyväksyy muita käskyjä.

Jos laitteelle on lähetetty K0-ja muita käskyjä yhtä aikaa ja laite vastaa vain K0-käskyyn, pitää muut käskyt lähettää uudelleen. Uudelleen lähetettyjen käskyjen jälkeen laite kannattaa käynnistää uudelleen reset-painikkeesta, jotta voi varmistua käskyjen perille menemisestä ennen kuin laite asennetaan poron kaulaan. Löydät lisätietoja laitteen käyttöoppaasta.
Välityspalvelimen (UCP) numeron asettaminen vanhemmille Poro-GPS-laitteille
Kun laitteella on pääkäyttäjä K0 asetettuna, laitteelle voi lähettää välityspalvelimen numeron. Aseta välityspalvelimen numero lähettämällä laitteelle tekstiviesti, UCP+358400618636.
Paristojen vaihtaminen
Poista laitteistosta vanhat paristot ja resetoi laite painamalla pientä reset-nappia laitteen piirilevyllä. Reset nappia painettaessa led-valo saattaa välähtää tai jäädä hetkeksi palamaan. Tämän jälkeen laitteeseen voi asentaa uudet paristot.
Poro-GPS ei lähetä paikkatietoa ja ei löydy karttalinkistä?
Useimmiten poro on pois GSM-peittoalueelta ja ei voi lähettää paikkaviestiä tai asettuneena siten että laite ei ole yhteydessä satelliitteihin ja näin ollen ei voi lähettää paikkatietoa. Tilanne korjautuu, kun poro palaa kuuluvuusalueelle tai laite muodostaa yhteyden satelliitteihin uudestaan. Vanhemmissa laitteissa, joissa prepaidliittymä asennettuna voi olla saldo loppu. Tarkista prepaid-kortin saldo operaattorilta tai operaattorin verkkopalvelusta ja lisää tarvittaessa kortille saldoa ja laite alkaa lähettämään paikkatietoa uudestaan. Laitteen paristot voi olla loppu. Vaihda laitteeseen uudet paristot.