Ultracom Global SIM käyttöajan tarkistaminen ja jatkaminen Poro-GPS laitteisiin

Saat viestin, kun Ultracom laitteesi Global SIM-kortin käyttöaika on päättymässä. Voit myös tarkistaa käyttöajan voimassaolon syöttämällä pääkäyttäjän puhelinnumeron tai laitteen sarjanumeron verkkokaupassa sille varattuun kenttään. Löydät tuotteen verkkokaupastamme.

Huomaa, että kortin käyttöaikaa on suositeltavaa jatkaa, ennen kuin kortin käyttöaika päättyy. Ostettu käyttöaika menee aina entisen voimassa olevan käyttöajan jatkoksi.