Ultracom Global SIM käyttöajan tarkistaminen ja jatkaminen Poro-GPS laitteisiin

aat viestin, kun Ultracom laitteesi Global SIM-kortin käyttöaika on päättymässä. Voit myös tarkistaa käyttöajan voimassaolon syöttämällä pääkäyttäjän numeron tai laitteen sarjanumeron verkkokaupassa sille varattuun kenttään. Löydät tuoteen verkkokaupastamme.

Huomaa, että kortin käyttöaikaa on suositeltavaa jatkaa, ennen kuin kortin käyttöaika päättyy. Ostettu käyttöaika menee aina entisen voimassa olevan käyttöajan jatkoksi.