Huawei laitteiden yhteensopivuus

USA pakotteista johtuen mobiililaitevalmistaja Huawein kaikki uudet tabletti- ja puhelinmallit tulevat toimimaan ilman Googlen palveluita (mm. Google Play kauppa).

Ylläolevasta syystä kyseiset laitteet eivät ole yhteensopivia Ultracom ohjelmiston kanssa. Uusia Huawei malleja, jotka eivät ole yhteensopivia ovat mm. Huawei Mate Pro 5G, Huawei P40 ja Huawei P40 Pro.

Aiemmin julkaistuissa Huawei mobiililaitteissa Googlen palvelut toimivat edelleen ja ne ovat yhteensopivia Ultracom ohjelmiston kanssa.