Ultracom R10 Hybrid päivitysohje ja versiotiedot

Ultracom R10 Hybrid ohjelmaversio: B5.0(A)

Julkaisupäivä: 13.1.2021

Päivityksen sisältö:

• Ultracom Global SIM-kortin operaattorin vaihtuessa tapahtuvat viiveet korjattu.
  • VHF komentojen ajoittainen hidastelu tai vastaanotto-ongelmat korjattu.
  • Parannettu virrankulutusta.
  • GSM signaalitasoa päivitetään nyt tiheämmin puhelinohjelmistolle.
  • Korjaus: VHF ei kytkeydy enää 20s päivitysvälille virransäästöön siirryttäessä, mikäli VHF-päivitysväli oli suuremp kuin 20s tai kytketty pois.
  • Korjaus: Versio B5.8:ssa ollut nopeus 0km/h pannan liikkuessa korjattu.
  • Muita pienempiä korjauksia ja optimointeja.

Yleistä päivittämisestä:

Huom! Laitteen ohjelmistoversio päivitetään suoraan Ultracom sovelluksesta. Vain laitteen pääkäyttäjä/omistaja voi päivittää laitteen ohjelmistoversion. Päivitettävän laitteen SIM-kortin tulee olla aktiivinen ja laitteen tulee olla yhteydessä mobiilidataverkkoon.

Päivitys Ultracom NEXT ohjelmasta:

1. Aseta ladattu akku laitteeseen. Huomioi akun ja akkukotelon (+) ja (-) merkinnät.
  2. Odota että laitteen vihreä valo alkaa välkkymään sekunnin välein. Mikäli laite on yhteydessä satelliitteihin, välkkyy valo kolmen sekunnin välein.
  3. Avaa Ultracom NEXT ohjelma ja avaa oikeasta alakulmasta ohjelman päävalikko.
  4. Valitse "Seurantalaitteet" ja valitse oma R10 Hybrid laitteesi.
  5. Napauta "Ohjelmistopäivitys"-valintaa ja syötä turvakoodi sille varattuun kenttään. Noudata ruudulla näkyviä ohjeita.
  6. Laite vastaanottaa komennon ja aloittaa päivittämisen.
  7. Kun päivitys on suoritettu, käynnistyy laite uudelleen ja jatkaa paikantamista automaattisesti. Voit nyt siirtyä vastaanottimen päivittämiseen.
  8. Päivitä vastaanotin avaamalla päävalikko ja valitse asetukset.

9. Valitse VHF-vastaanottimesi ja valitse "Ohjelmistopäivitys".

10. Ohjelma pyytää turvakoodia, syötä koodi sille varattuun kenttään ja noudata ruudulla näkyviä ohjeita.

11. Ohjelmisto latautuu, kun vihreä sekä sininen LED-valo palavat samanaikaisesti. LED-valot välähtävät hetkittäin.

12. Ohjelma ilmoittaa n. 5 minuutin kuluttua, laiteohjelmiston ladatun ja aloittaa päivityksen siirtämisen VHF-vastaanottimeen.

13. Päivitys alkaa automaattisesti latauksen päätyttyä, jolloin vastaanottimen vihreä LED-valo alkaa vilkkumaan tiheästi.

14. Päivityksen päätyttyä, vilkkuvat vastaanottimen LED-valot normaalisti ja yhteys muodostuu automaattisesti mobiililaitteeseen. VHF-vastaanottimen ohjelmistopäivitys on nyt valmis.

Päivitys kestää normaalisti 5-10 minuuttia.