Ultracom R10/R10i Hybrid päivitysohje ja versiotiedot

Ultracom R10/R10i Hybrid ohjelmaversio: B6.7/B6.8 (R10i malli)

Julkaisupäivä: 15.8.2022/6.9.2022

Päivityksen sisältö:

• Säätöjä tehdasasetusten palauttamiseen.
  • Akkujännitteen näytön korjaus.
  • Muita pieniä muutoksia ja parannuksia.

Yleistä päivittämisestä:

Huom! Päivitettävän laitteen SIM-kortin tulee olla aktiivinen ja laitteen tulee olla yhteydessä mobiilidataverkkoon.

Päivitys Ultracom Next ja Tracker ohjelmasta:

1. Aseta ladattu akku laitteeseen. Huomioi akun ja akkukotelon (+) ja (-) merkinnät.
  2. Odota että laitteen vihreä valo alkaa välkkymään sekunnin välein. Mikäli laite on yhteydessä satelliitteihin, välkkyy valo kolmen sekunnin välein.
  3. Avaa Ultracom Next tai Tracker ohjelma ja avaa ohjelman päävalikko.
  4. Valitse "Seurantalaitteet" ja valitse oma R10 Hybrid laitteesi.
  5. Napauta "Ohjelmistopäivitys"-valintaa. Noudata ruudulla näkyviä ohjeita.
  6. Laite vastaanottaa komennon ja aloittaa päivittämisen.
  7. Kun päivitys on suoritettu, käynnistyy laite uudelleen ja jatkaa paikantamista automaattisesti. Voit nyt siirtyä vastaanottimen päivittämiseen.
  8. Vastaanottimen päivittäminen:
    • Next: Avaa päävalikko ja valitse asetukset.
    • Tracker: Avaa päävalikko ja valitse laitteet.
  9. Valitse VHF-vastaanottimesi ja valitse "Ohjelmistopäivitys".Noudata ruudulla näkyviä ohjeita.
  10. Ohjelmisto latautuu, kun vihreä sekä sininen LED-valo palavat samanaikaisesti. LED-valot välähtävät hetkittäin.
  11. Ohjelma ilmoittaa n. 5 minuutin kuluttua, laiteohjelmiston ladatun ja aloittaa päivityksen siirtämisen VHF-vastaanottimeen.
  12. Päivitys alkaa automaattisesti latauksen päätyttyä, jolloin vastaanottimen vihreä LED-valo alkaa vilkkumaan tiheästi.
  13. Päivityksen päätyttyä, vilkkuvat vastaanottimen LED-valot normaalisti ja yhteys muodostuu automaattisesti mobiililaitteeseen. VHF-vastaanottimen ohjelmistopäivitys on nyt valmis.