Ultracom Global SIM-kortin käyttöajan tarkistaminen ja jatkaminen

Saat viestin, kun Ultracom laitteesi Global SIM-kortin käyttöaika on päättymässä. Voit myös tarkistaa käyttöajan voimassaolon suoraan ohjelman "Omat tiedot"-valikosta tai Omat sivut -palvelusta tai verkkokaupastamme, syöttämällä laitteen ID-numeron tuotesivun kenttään.

Kortin käyttöaikaa on suositeltavaa jatkaa, ennen kuin kortin käyttöaika päättyy. Ostettu käyttöaika menee aina entisen voimassa olevan käyttöajan jatkoksi.

Voit tilatata jatkoa Ultracom R10 laitteesi Ultracom Global SIM-kortille verkkokaupastamme.