Ultracom R10 Hybridin yksityiskohdat julkistettu

Milloin laitteen toimitukset alkavat ja mistä voin ennakkotilata laitteen?

Ultracom R10 Hybridin toimitukset aloitetaan Elokuussa 2020. Laitetta voi ennakkotilata Ultracom verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltämme.

Mikä on laitteen suositushinta?
Ultracom R10 Hybrid täydellisen laitepaketin suositushinta on 1249€ sis. Alv.24%.
Mitä myyntipakkaus sisältää?
Myyntipakkauksen sisältö:
  • Ultracom Hybrid R10 pannan, pantaosa vaihdettavissa
  • VHF-Vastaanotitimen
  • 18650 Li-Ion akkuja, 2kpl
  • Laturin
  • Ultracom Global SIM Powered by Telia 1 vuodeksi
  • Ultracom App 1-vuosi käyttöaikaa (soveltuu myös myöhemmin julkaistavaan Ultracom Next-sovellukseen
  • Käyttöoppaat
Voiko laitteeseen soittaa?

Ultracom R10 Hybrid laitteeseen voi soittaa normaalin äänipuhelun ja haukkua voi kuunnella reaaliajassa

Mikä on laitteen akun kesto?
VHF-vastaanotin n. 48 h, pannalla n.40 h. Käyttämällä pannan edistyneitä virransäästötoimintoja ja harvempaa paikannusväliä, saavutetaan pannalla jopa viikon akunkesto.
Mitä akkua Ultracom R10 Hybrid käyttää?
1 kpl ladattava 18650 Li-Ion akku VHF-vastaanottimeen ja 1 kpl pantaan.
Mitä yhteyksiä Ultracom R10 Hybrid käyttää?
R10 Hybrid käyttää matkapuhelin- ja VHF-yhteyttä. Käytettäessä Ultracom Global Powered by Telia sim-korttia, R10 Hybrid käyttää kaikkia saatavilla olevia matkapuhelinverkkoja.
Mikä on laitteen kantama?
Koska laite käyttää matkapuhelinverkkoa, kantama on matkapuhelinverkon kuuluvuusalueilla rajoittamaton. VHF-käytössä laitteen kantama on VHF-laitteille tyypillinen, maksimissaan noin 10 kilometriä.
Voiko paikan jakaa kavereille ja tarvitaanko jokaiselle laitetta seuraavalle VHF-vastaanotin?
Ultracom R10 Hybrid lähettää paikkatietoa palvelimelle käyttäjän valitseman paikannusvälin mukaisesti, josta ystävät voivat seurata laitetta, kunhan nämä tietävät laitteen ID-numeron ja salasanan. Mikäli ollaan matkapuhelinverkkojen ulkopuolella, tarvitsevat myös ystävät oman VHF-vastaanottimen. VHF-vastaanottimia on saatavilla myös erikseen.
Käyttääkö laite yhtä aikaa sekä mobiilidataa (matkapuhelinverkkoa) että VHF -signaalia?
Oletusasetuksena laite lähettää paikkatietoa mobiilidatalla kerran minuutissa ja VHF-signaalilla 3 sekunnin välein. Mobiilidatapaikannus on aina päällä, mutta VHF-paikannuksen saa kytkettyä pois. VHF-paikannus käynnistyy kuitenkin automaattisesti, jos laite ei saa yhteyttä mobiilidataverkkoon. Virransäästötilassa lähettää laite paikkaa VHF-signaalilla kerran 20 sekunnissa ja mobiilidatalla kerran minuutissa. Käyttäjä voi luonnollisesti itse säätää laitteen paikannusväliä.
Käykö Ultracom Aviuksen VHF-vastaanotin myös R10 Hybridin paikannukseen ja voiko R10 Hybridin VHF-vastaanottimella paikantaa myös Aviusta?
Aviuksen VHF-vastaanottimella voi myös paikantaa R10 Hybridiä ja R10 Hybridin VHF-vastaanottimella voi paikantaa Avius pantoja. Aviuksen VHF-vastaanotin tulee kuitenkin olla päivitettynä uusimpaan ohjelmistoversioon.
Missä Ultracom R10 Hybrid on valmistettu ja minkälainen takuu?
Kaikki Ultracom tuotteet valmistetaan Suomessa. Laitteella on kahden vuoden takuu, lukuunottamatta antenneja, joilla on yhden vuoden takuu.
Mitä satelliittipaikannustapaa Ultracom R10 Hybrid käyttää?
Laitteessa on GPS ja Glonass.
Onko laite vesitiivis?
Panta on täysin vesitiivis 0,5 metriin 30 min. VHF-vastaanotin on roiskevesitiivis.
Mikä on laitteen paino?
Panta akuitta 298 g ja akkuineen 345 g. VHF-vastaanotin 133 g ja akkuineen 180 g