Ultracom NEXT - 1. Ohjelman lataaminen ja kirjautuminen ohjelmaan

Ultracom NEXT ohjelmiston minimivaatimus on Apple iOS 13.0 tai Android 8.0.

Ohjelma ladataan puhelimen kauppapaikalta Apple App Storesta tai Play-kaupasta hakusanalla Ultracom NEXT. Kun olet ladannut ohjelman, voit kirjautua ohjelmaan, joko Apple tilillä tai Google tilillä.

Jos tarkoituksesi on käyttää ohjelmaa samalla lisenssillä useammalla mobiililaitteella, varmista että kirjaudut ohjelmaan jokaisessa mobiililaitteessa samalla tilillä.

Huom! Kaikkia tukisivulla ja videoissa esitettyjä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavilla kaikilla laitemalleilla ja/tai valinnat voivat poiketa tukisivulla ja videoissa esitetyistä.