Ultracom NEXT - 2. Oma profiili

Oma profiili löytyy avaamalla ohjelman päävalikko (napauta ruudun oikeassa alakulmassa näkyvää kolmea päällekkäistä palloa) ja valitsemalla päävalikosta "Profiili".

Omassa profiilissa voit tehdä seuraavat toimenpiteet ja määritykset:

• Valita itsellesi profiilikuvan.
  • Määrittää itsellesi näyttönimen (nimi, joilla muut käyttäjät näkevät sinut).
  • Nähdä sähköpostisosoitteen, jolla olet kirjautunut ohjelmistoon.
  • Tarkastella ohjelmisto tilauksesi voimassaoloa, tilata jatkoa ohjelmistoon ja aktivoida ostamasi käyttöaikakoodin.
  • Antaa suostumuksen tiedotteisiin.
  • Antaa puhelinnumeron, jonka haluat liittää ohjelmistoon. Huom. Jos käytössäsi on ollut vanha Ultracom ohjelma saat tuotua aiemmin käytössä olleen lisenssin, käyttöajan ja laitteet joiden ensimmäinen pääkäyttäjä olet, suoraan Ultracom NEXT ohjelmistoon, kun syötät ja vahvistat puhelinnumeron, jossa sinulla on vanha ohjelma käytössä.
  • Kirjautua Omat sivut palveluun, kunhan olet ensin liittänyt puhelinnumerosi ohjelmaan (Omat sivut palvelussa voit mm. aktivoida ostamasi käyttöaikakortin:  Avaa Omien sivujen päävalikko ja valitse "Tilaa/Aktivoi tuote", valitse tilaustavaksi aktivointikoodi, syötä koodi ja aktivoi se tilillesi).
  • Voit kirjautua ulos ohjelmistosta ja halutessasi vaihtaa kirjautumiseen käytettävää tiliä.
  • Voit päivittää tilitiedot, jolloin ohjelma tarkistaa liitettyyn puhelinnumeroon kuuluvat käyttöajat, laitteet ym.