Ultracom NEXT for Apple iOS - 2. Oma profiili

Oma profiili löytyy avaamalla ohjelman päävalikko (napauta ruudun oikeassa alakulmassa näkyvää kolmea päällekkäistä palloa) ja valitsemalla päävalikosta "Profiili".

Omassa profiilissa voit tehdä seuraavat toimenpiteet ja määritykset:

• Valita itsellesi profiilikuvan.
  • Määrittää itsellesi jakonimen (nimi, joilla muut käyttäjät näkevät sinut).
  • Nähdä sähköpostisosoitteen, jolla olet kirjautunut ohjelmistoon.
  • Tarkastella ohjelmistotilauksesi voimassaoloa, tilata jatkoa ohjelmistoon ja aktivoida ostamasi käyttöaikakortin (Huom! Käyttöaikakortin aktivointi on toistaiseksi vain Android versiossa. Applessa voit aktivoida kortin Omat sivut palvelussa. Pääset Omat sivut palveluun, kun olet ensin liittänyt puhelinnumerosi ohjelmistoon. Omat sivut valinta ilmestyy profiilinäkymään, napauta Omat sivut valintaa, jolloin Omat sivut aukeaa puhelimen selaimessa. Avaa Omien sivujen päävalikko ja valitse "Tilaa/Aktivoi tuote", valitse tilaustavaksi aktivointikoodi, syötä koodi ja aktivoi se tilillesi).
  • Antaa suostumuksen suoramarkkinointiin.
  • Antaa puhelinnumeron, jonka haluat liittää ohjelmistoon. Huom. Jos käytössäsi on ollut vanha Ultracom ohjelma, saat tuotua aiemmin käytössä olleen lisenssin, käyttöajan ja laitteet joiden pääkäyttäjä olet, suoraan Ultracom NEXT ohjelmistoon, kun syötät ja vahvistat puhelinnumeron, jossa sinulla on vanha ohjelma käytössä.
  • Kirjautua Omat sivut palveluun, kunhan olet ensin liittänyt puhelinnumerosi ohjelmaan.
  • Voit kirjautua ulos ohjelmistosta ja halutessasi vaihtaa kirjautumiseen käytettävää tiliä.