Ultracom NEXT - 3. Koiran lisääminen ja koiran profiili

Pääset lisäämään oman koirasi ja luomaan koiralle profiilisivun, avaamalla ohjelman päävalikon (napauta ruudun oikeassa alakulmassa näkyvää kolmea päällekkäistä palloa) ja valitsemalla "Omat koirat". Napauta ruudun ylälaidassa olevaa + -ikonia ja aloita koiran lisääminen.

Koiran lisäämisessä tehdä seuraavat valinnat ja määritykset:

• Valita koirallesi profiilikuvan.
  • Syöttää koirasi nimen.
  • Valita koirasi rodun.
  • Valita koirasi syntymäajan, sukupuolen ja painon (paino tarvitaan koiran kalorikulutuksen laskentaan).
  • Valita koirasi maksiminopeuden, Koiran nopeutta tarvitaan mm. koiran aktiivisuustietojen ja kuljetun matkan laskentaan.
  • Ilmoittaa koirallesi verkkosivun (muut käyttäjät voivat tarkastella koirasi profiilitietoja ja avata antamasi linkin).
  • Syöttää koiralle haukkurajan (haukkuraja määrittää, milloin ohjelma tulkitsee koiran haukkuvan. Ohjelma jakaa asetetun paikannusvälin asetetulla haukkurajalla ja mikäli arvo ylittyy, ilmoittaa ohjelman koiran haukkuvan. Esimerkiksi jos käytät paikannusvälinä 60 sekuntia ja olet määrittänyt haukkurajaksi 10, jaetaan 60 sekuntia/10:llä, jolloin koiran tulisi haukkua 6 kertaa minuutin aikana, jotta ohjelma ilmaisee koiran haukkuvan). Haukku ilmaistaan mm. karttanäytöllä koiran ikonin ympärillä olevalla punaisella sykkivällä ympyrällä sekä punaisella reittiviivalla.
  • Asettaa koiralle seisontahälytyksen. Kun koira on liikkumatta asetetun seisontarajan määrittämän ajan, antaa ohjelma hälytyksen (huom. haukkuhälytys löytyy asetukset-valikosta).
  • Asettaa koiralle aluehälytyksen (ohjelma hälyttää aina kun koira ylittää asetetun metrimäärän).
  • Tarkastella koirasi aktiivisuustietoja viimeiseltä kahdelta vuorokaudelta.
  • Liitää koirallesi seurantalaitteen (seurantalaitteen lisääminen on opastettu artikkelissa "4. Laitteen lisääminen ja liittäminen koiralle").
  • Liittää koiran ryhmiin (lisätietoa ryhmistä kappaleesta "6. Ryhmän lisääminen" alkaen).
  • Poistaa koiran ohjelmasta.

Siirry ohjeen seuraavaan osaan tästä linkistä.