Ultracom NEXT for Apple iOS - 3. Koiran lisääminen

Pääset lisäämään oman koirasi ja luomaan koiralle profiilisivun, avaamalla ohjelman päävalikon (napauta ruudun oikeassa alakulmassa näkyvää kolmea päällekkäistä palloa) ja valitsemalla "Omat koirat". Napauta ruudun ylälaidassa olevaa + -ikonia ja aloita koiran lisääminen.

Koiran lisäämisessä tehdä seuraavat valinnat ja määritykset:

• Valita koirallesi profiilikuvan.
  • Syöttää koirasi nimen.
  • Syöttää koirasi rotukoodin.
  • Valita koirasi syntymäajan, sukupuolen ja painon (paino tarvitaan koiran kalorikulutuksen laskentaan).
  • Valita koirasi maksiminopeuden (nopeutta tarvitaan koiran aktiivisuustietojen laskentaan).
  • Syöttää koirallesi verkkosivun (muut käyttäjät voivat tarkastella koirasi profiilitietoja ja avata kirjoittamasi linkin).
  • Syöttää koiralle haukkurajan (haukkuraja määrittää, milloin ohjelma tulkitsee koiran haukkuvan. Ohjelma jakaa asetetun paikannusvälin asetetulla haukkurajalla ja mikäli arvo ylittyy, ilmoittaa ohjelman koiran haukkuvan. Esimerkiksi jos käytät paikannusvälinä 60 sekuntia ja olet määrittänyt haukkurajaksi 10, jaetaan 60 sekuntia/10:llä, jolloin koiran tulisi haukkua 6 kertaa minuutin aikana, jotta ohjelma ilmaisee koiran haukkuvan). Haukku ilmaistaan mm. karttanäytöllä koiran ikonin ympärillä olevalla punaisella sykkivällä ympyrällä.
  • Tarkastella koirasi aktiivisuustietoja viimeiseltä kahdelta vuorokaudelta.
  • Liitää koirallesi seurantalaitteen (seurantalaitteen lisääminen on opastettu kappaleessa "4. Laitteen lisääminen").
  • Liittää koiran ryhmiin (lisätietoa ryhmistä kappaleesta "6. Ryhmän lisääminen" alkaen).
  • Poistaa koiran ohjelmasta.