Ultracom NEXT for Apple iOS - 3. Koiran lisääminen

Pääset lisäämään oman koirasi ja luomaan koiralle profiilisivun, avaamalla ohjelman päävalikon (napauta ruudun oikeassa alakulmassa näkyvää kolmea päällekkäistä palloa) ja valitsemalla "Omat koirat". Napauta ruudun ylälaidassa olevaa + -ikonia ja aloita koiran lisääminen.

Koiran lisäämisessä tehdä seuraavat valinnat ja määritykset:

• Valita koirallesi profiilikuvan.
  • Syöttää koirasi nimen.
  • Syöttää koirasi rotukoodin.
  • Valita koirasi syntymäajan, sukupuolen ja painon.
  • Valita koirasi maksiminopeuden.
  • Syöttää koirallesi verkkosivun (muut käyttäjät voivat tarkastella koirasi profiilitietoja ja avata kirjoittamasi linkin).
  • Syöttää koiralle haukkurajan (montako kertaa koiran tulee haukkua minuutissa, ennen kuin reittiviivan väri vaihdetaan ilmaisemaan haukkua ja koira kuvake alkaa välkkymään punaisena).
  • Tarkastella koirasi aktiivisuustietoja viimeiseltä kahdelta vuorokaudelta.
  • Liitää koirallesi seurantalaitteen (seurantalaitteen lisääminen on opastettu kappaleessa "4. Laitteen lisääminen").
  • Liittää koiran ryhmiin (lisätietoa ryhmistä kappaleesta "6. Ryhmän lisääminen" alkaen).
  • Poistaa koiran ohjelmasta.