Ultracom NEXT - 4. Laitteen lisääminen ja liittäminen koiralle

Pääset lisäämään ja liittämään laitteesi koirallesi, sekä tarkastelemaan laitteen asetuksia avaamalla ohjelman päävalikon (oikeasta alakulmasta) ja valitsemalla "Seurantalaitteet". Napauta ruudun ylälaidassa olevaa + -ikonia ja aloita seurantalaitteen lisääminen. Tarvitset laitteen lisäämistä varten laitteen ID-numeron, joka löytyy laitteen käyttöoppaan ensimmäiseltä sivulta tai laitteen pantaosan alta.

Huomaa, että laitteen valinnat riippuvat käyttämästäsi laitemallista. Kaikkia alla esitettyjä valintoja ei ole välttämättä saatavilla laitteellesi.

Seurantalaitteen lisäämisessä voit tehdä seuraavat valinnat ja määritykset:

• Määrittää laitteelle puhelinnumeron (Ultracom R10 sarjan laitteet lisäävät puhelinnumeron automaattisesti. Löydät puhelinnumeron tarvittaessa käyttöoppaan ensimmäiseltä sivulta laite tarrasta). Puhelinnumeroa tarvitaan, jotta voit soittaa laitteeseen.
  • Näet laitteen ID-numeron. Laitteen ID-numero määritellään laitetta lisättäessä.
  • Näet laitteelle määritetyn salasanan. Salasanaa tarvitaan mikäli haluat antaa laitteesi seurantatiedot Tracker ohjelmiston käyttäjälle tai vanhan Ultracom ohjelmiston käyttäjälle. Voit arpoa laitteelle uuden salasanan, napauttamalla salasanaa. Salasanaa ei tarvitse antaa Ultracom Next ohjelmiston käyttäjille, vaan he voivat seurata laitettasi olemalla samassa ryhmässä, johon olet jakanut koirasi tiedot.
  • Näet R10 laitteesi Ultracom Global SIM-kortin käyttöajan voimassaoloajan. Jatkoa kortille voi ostaa verkkokaupastammeSaat lisätietoja ostamisesta napauttamalla käyttöajan voimassaoloaikaa.
  • Voit valita koiran, jolle haluat liittää laitteen käyttöön. Huomaa, että laitteen toiminnot kuten haukkuraja ym. määräytyvät koirallesi määritettyjen asetusten mukaisesti. Katso lisätietoa kappaleesta "3. Koiran lisääminen".
  • Lisätä laitteelle hallinnoijia (ent. pääkäyttäjät). Tilit, jotka lisäät hallinnoijaksi, voivat vaihtaa laitteesi asetuksia ja liittää laitteen omille koirilleen. Voit hakea ystäviäsi heidän käyttämällä sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla.
  • Voit päivittää laitteen ohjelmiston, napauttamalla "Ohjelmistopäivitys" valintaa. Löydät kaikkien laitteiden päivitystiedot tukisivumme "Koirapaikantimet" osiosta.
  • Voit säätää laitteen haukkulaskurin herkkyyttä. Korkeampi arvo säätää haukkulaskuria herkemmäksi ja matalampi arvo säätää haukkulaskuria epäherkemmäksi.
  • Puheluasetuksista voit päättää, että sallitaanko laitteeseen soittaminen kaikilta käyttäjiltä vai ainoastaan laitteen omistajalta. Asetus palautuu takaisin vakioasetukseen (puhelut sallittu vain omistajalta), kun laite sammutetaan.
  • Poistaa laitteen ohjelmasta. Kun poistat laitteen, palautuu se samalla tehdasasetuksiin.

HUOM! Laitelistoja, vanhoja laitteita tai ystävien laitteita ei voi tuoda vanhasta ohjelmasta uuteen NEXT ohjelmistoon. Omat laitteet joiden ensimmäinen pääkäyttäjä olet (R10 mallit, Novus ja Koira-GPS 2011 ja uudemmat) voi tuoda liittämällä pääkäyttäjä puhelinnumeron NEXT ohjelmiston omassa profiilissa. Ystävien laitteet saa näkyviin, kun ystävät lataavat NEXT ohjelmiston ja liittyvät tekemääsi ryhmään. Jokainen ryhmän jäsen voi valita, että haluaako tämä näyttää omaa sijaintiaan tai koiriensa sijainteja ryhmän muille jäsenille. Ryhmän tekeminen on todella nopeaa ja helppoa. Lisätietoja löytyy ryhmän tekemisestä ja liittymisestä tästä linkistä.