Ultracom NEXT for Apple iOS - 4. Laitteen lisääminen ja liittäminen koiralle

Pääset lisäämään ja liittämään laitteesi koirallesi, sekä tarkastelemaan laitteen asetuksia avaamalla ohjelman päävalikon (oikeasta alakulmasta) ja valitsemalla "Seurantalaitteet". Napauta ruudun ylälaidassa olevaa + -ikonia ja aloita seurantalaitteen lisääminen (tarvitset laitteen lisäämistä varten laitteen ID-numeron, joka löytyy laitteen käyttöoppaan ensimmäiseltä sivulta tai laitteen pantaosan alta).

Voit seurantalaitteen lisäämisessä tehdä seuraavat valinnat ja määritykset:

• Määrittää laitteelle puhelinnumeron (Ultracom R10 sarjan laitteet lisäävät puhelinnumeron automaattisesti. Löydät numeron tarvittaessa käyttöoppaan ensimmäiseltä sivulta laitetarrasta). Puhelinnumeroa tarvitaan, jotta voit soittaa laitteeseen.
  • Näet laitteen ID-numeron. Laitteen ID-numero määritellään laitetta lisättäessä.
  • Valita koiran, jolle haluat liittää laitteen käyttöön. Huomaa, että laitteen toiminnot kuten haukkuraja ym. määräytyvät koirallesi määritettyjen asetusten mukaisesti. Katso lisätietoa kappaleesta "3. Koiran lisääminen".
  • Lisätä laitteelle hallinnoijia (ent. pääkäyttäjät). Tilit, jotka lisäät hallinnoijaksi, voivat vaihtaa laitteesi asetuksia ja liittää laitteen omille koirilleen. Voit hakea ystäviäsi heidän määrittämällä jakonimellä tai sähköpostisosoitteella.
  • Poistaa laitteen ohjelmasta. Kun poistat laitteen, palautuu se samalla tehdasasetuksiin

HUOM! Laitelistoja, vanhoja laitteita tai ystävien laitteita ei voi tuoda vanhasta ohjelmasta uuteen NEXT ohjelmistoon. Omat laitteet joiden ensimmäinen pääkäyttäjä olet (R10 mallit, Novus ja Koira-GPS 2011 ja uudemmat) voi tuoda liittämällä pääkäyttäjä puhelinnumeron NEXT ohjelmiston omassa profiilissa. Ystävien laitteet saa näkyviin, kun ystävät lataavat NEXT ohjelmiston ja liittyvät tekemääsi ryhmään. Voitte valita, että haluatteko näyttää omaa sijaintia ja koirienne sijaintia ryhmissä. Ryhmän tekeminen on todella nopeaa ja helppoa. Lisätietoja löytyy ryhmän tekemisestä ja liittymisestä täältä ja ryhmän jakamisesta täältä.