Ultracom NEXT for Apple iOS - 4. Laitteen lisääminen ja liittäminen koiralle

Pääset lisäämään ja liittämään laitteesi koirallesi, sekä tarkastelemaan laitteen asetuksia avaamalla ohjelman päävalikon (oikeasta alakulmasta) ja valitsemalla "Seurantalaitteet". Napauta ruudun ylälaidassa olevaa + -ikonia ja aloita seurantalaitteen lisääminen (tarvitset laitteen lisäämistä varten laitteen ID-numeron, joka löytyy laitteen käyttöoppaan ensimmäiseltä sivulta tai laitteen pantaosan alta).

Voit seurantalaitteen lisäämisessä tehdä seuraavat valinnat ja määritykset:

• Määrittää laitteelle puhelinnumeron (Ultracom R10 sarjan laitteet lisäävät puhelinnumeron automaattisesti. Löydät numeron tarvittaessa käyttöoppaan ensimmäiseltä sivulta laitetarrasta). Puhelinnumeroa tarvitaan, jotta voit soittaa laitteeseen.
  • Näet laitteen ID-numeron. Laitteen ID-numero määritellään laitetta lisättäessä.
  • Valita koiran, jolle haluat liittää laitteen käyttöön. Huomaa, että laitteen toiminnot kuten haukkuraja ym. määräytyvät koirallesi määritettyjen asetusten mukaisesti. Katso lisätietoa kappaleesta "3. Koiran lisääminen".
  • Lisätä laitteelle hallinnoijia (ent. pääkäyttäjät). Tilit, jotka lisäät hallinnoijaksi, voivat vaihtaa laitteesi asetuksia ja liittää laitteen omille koirilleen. Voit hakea ystäviäsi heidän määrittämällä jakonimellä tai sähköpostisosoitteella.
  • Poistaa laitteen ohjelmasta. Kun poistat laitteen, palautuu se samalla tehdasasetuksiin