Ultracom NEXT - 5. Kohteiden seuranta, paikkatiedot ja seuranta-asetusten muuttaminen

Seurattavan kohteen vaihtaminen:

Pääset tarkastelemaan kohteita (omat koirasi, oma sijaintisi ja ryhmiin liittyneet muut käyttäjät/koirat) avaamalla kohdevalikon (karttaruudun oikeassa alalaidassa oleva "silmä"-ikoni).

Voit suodattaa kohteita seuraavilla valinnoilla:

• Kaikki: näytetään kaikki listalla olevat seurattavat kohteet ja niiden viimeisimmän paikan perustiedot (haukku, nopeus, etäisyys omaan sijaintiin ja etäisyys kursoriin).
  • Koirat: näytetään kaikki koirat ja niiden viimeisimmän paikan perustiedot (haukku, nopeus, etäisyys omaan sijaintiin ja etäisyys kursoriin).
  • Kaverit: näytetään kaikki kaverit ja heidän viimeisimmät paikannuksen perustiedot (nopeus, etäisyys omaan sijaintiin ja etäisyys kursoriin).

Kohteen paikannuksen perustiedoissa näytetään viiva, mikäli kohteesta ei ole tullut sijaintitietoa kahteen vuorokauteen. Voit vaihtaa seurattavaa kohdetta, napauttamalla kohteen ikonia tai nimeä.

Vinkki! Voit vaihtaa seurattavaa kohdetta myös suoraan karttanäytöltä, napauttamalla kohdetta karttanäytöllä ja napauttamalla avautuvasta ikkunasta "silmä"-ikonia.

Kohteen tiedot ja asetusten muuttaminen:

Näet seurattavan kohteen paikkatiedon lisäinformaation ja muutettavissa olevat asetukset napauttamalla ruudun alalaidassa olevaa punaista palkkia (kuvassa koiran ikonin oikealla puolella) tai pyyhkäisemällä palkkia sormella ylöspäin. Mikäli seurantalaitteen asetukset ovat muutettavissa, on asetuksen vieressä "kynä" -ikoni. Napauttamalla "Koiran profiili" pääset tarkastelemaan koiran tietoja ja muuttamaan tiettyjä asetuksia, kuten seisontahälytystä, koiran painoa, nopeutta ym.

Siirry ohjeen seuraavaan osaan tästä linkistä.