Ultracom NEXT for Apple iOS - 5. Kohteiden seuranta, paikkatiedot ja seuranta-asetusten muuttaminen

Pääset tarkastelemaan kohteita (omat koirasi, oma sijaintisi ja ryhmiin liittyneet muut käyttäjät/koirat) avaamalla kohdevalikon (ruudun oikeassa alalaidassa oleva "silmä"-ikoni).

Voit suodattaa kohteita seuraavilla valinnoilla:

• Kaikki: näytetään kaikki listalla olevat seurattavat kohteet ja niiden viimeisimmän paikannuksen perustiedot (haukku, nopeus, etäisyys omaan sijaintiisi ja etäisyys kursoriin).
  • Koirat: näytetään kaikki koirat ja niiden viimeisimmän paikan perustiedot (haukku, nopeus, etäisyys omaan sijaintiisi ja etäisyys kursoriin).
  • Kaverit: näytetään kaikki kaverit ja heidän viimeisimmät paikannuksen perustiedot (nopeus, etäisyys omaan sijaintiin ja etäisyys kursoriin).

Kohteen paikannuksen perustiedoissa näytetään viiva, mikäli kohteesta ei ole tullut sijaintitietoa kahteen vuorokauteen. Voit vaihtaa seurattavaa kohdetta, napauttamalla kohteen ikonia tai nimeä. Karttanäkymä siirtyy kohteen sijaintiin.

Näet seurattavan kohteen paikkatiedon lisäinformaation ja muutettavat asetukset napauttamalla ruudun alalaidassa olevaa palkkia tai pyyhkäisemällä palkkia sormella ylöspäin. Mikäli seurantalaitteen asetukset ovat muutettavissa, on asetuksen vieressä "kynä" -ikoni.