Ultracom NEXT - 12. Asetukset ja tuki

Pääset tarkastelemaan asetuksia avaamalla päävalikon (napauta karttaruudun oikeassa alakulmassa näkyvää kolmea päällekkäistä palloa) ja valitsemalla "Asetukset".


Asetuksista löytyvät tarkasteltavien jälkien pituudet. Voit valita haluamasi jäljen pituuden seuraaville kohteille:

  • Oma jälki: oman sijainnin reittiviivan pituus.
  • Omat koirat: omien koirien reittiviivan pituus.
  • Ihmiset: muiden ohjelmiston käyttäjien reittiviivan pituus.
  • Muiden koirat: muiden käyttäjien koirien reittiviivan pituus.
  • Seurattava kohde: seurattavana olevan kohteen reittiviivan pituus.


"Kartankierto sallittu" -asetus tai estää kartan pyörittelemisen kahdella sormella, jolloin voit halutessasi lukita kartan pohjois- ja eteläsuunnassa.


"Isompi fontti" muuttaa karttanäytöllä olevien kohteiden nimiä isommaksi.


"VHF-vastaanotin" kohdassa on listattuna mobiililaitteeseesi liitettynä olevat VHF-vastaanottimet (Ultracom R10 Hybrid ja Avius laitteiden vastaanottimet). Valinta ilmestyy näkyviin vain jos sinulla on Ultracom R10 Hybrid tai Avius laite tai sinut on lisätty hallinnoijaksi em. laitteelle. Napauttamalla vastaanottimen nimeä, pääset tarkastelemaan laitteen asetuksia ja mm. päivittämään vastaanottimen ohjelmiston uusimpaan versioon. Huomaa, että asetukset näkyvät vain, kun laite on päällä ja Bluetooth-kantamalla mobiililaitteeseen. 


"Haukkuhälytys" valinta kytkee päälle toiminnon, jossa ohjelma antaa hälytyksen aina, mikäli ryhmissä oleva koira haukkuu. 


"Safety" ja "Susihavainnot" valinnoilla voit halutessasi kytkeä "Safety" toiminnon päälle, jolla muut ohjelmistojen käyttäjät näkevät sijaintisi anonyymisti kartalla ja voit kytkeä "Susihavainnot" päälle, jotta näet muiden tekemät susihavainnot kartalla. Löydät lisätietoa näistä valinnoista erillisestä artikkelista. 


Pääset tarkastelemaan tuen artikkeleita, päivitysohjeita, sekä ottamaan yhteyttä tukeen, avaamalla päävalikon ja valitsemalla "Tuki". Löydät valikosta myös ohjelmiston käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen, sekä tietoa ohjelmassa käytetyistä kolmannen osapuolen ohjelmistoista. 


Siirry ohjeen seuraavaan osaan tästä linkistä.