Ultracom NEXT for Apple iOS - 11. Asetukset ja tuki

Pääset tarkastelemaan asetuksia, avaamalla päävalikon (napauta karttaruudun oikeassa alakulmassa näkyvää kolmea päällekkäistä palloa) ja valitsemalla "Asetukset"-valinnan.

Asetuksista löytyvät tarkasteltavien jälkien pituudet. Voit valita haluamasi jäljen pituuden seuraaville kohteille:

• Oma jälki: oman sijainnin reittiviivan pituus.
  • Omat koirat: omien koirien reittiviivan pituus.
  • Ihmiset: muiden ohjelmiston käyttäjien reittiviivan pituus.
  • Muiden koirat: muiden käyttäjien koirien reittiviivan pituus.
  • Seurattava kohde: seurattavana olevan kohteen reittiviivan pituus.

"Kartan kierto sallittu" -asetus sallii kartan kääntymisen pysty- tai vaaka-asentoon, kun käännät puhelimen pystyyn tai vaakaan.

Pääset tarkastelemaan tuen artikkeleja, päivitysohjeita, sekä ottamaan yhteyttä tukeen, avaamalla päävalikon ja valitsemalla "Tuki". Löydät valikosta myös ohjelmiston käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen, sekä tietoa ohjelmassa käytetyistä kolmannen osapuolen ohjelmistoista.