Ultracom NEXT for Android - 1. Ohjelman lataaminen ja kirjautuminen

Ultracom NEXT for Android ohjelmiston käyttöjärjestelmän minimivaatimus on Android 8.0 tai uudempi.

Ohjelma ladataan puhelimen kauppapaikalta App Storesta hakusanalla Ultracom NEXT. Kun olet ladannut ohjelman, voit kirjautua ohjelmaan, joko Apple tililä tai Google tilillä.

Jos tarkoituksesi on käyttää ohjelmaa samalla lisenssillä useammalla mobiililaitteella, varmista että kirjaudut ohjelmaan jokaisessa mobiililaitteessa samalla tilillä.

Huom! Kaikkia tukisivulla ja videoissa esitettyjä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavilla kaikilla laitemalleilla ja/tai valinnat voivat poiketa tukisivulla ja videoissa esitetyistä.