Ultracom NEXT for Android - 7. Ryhmän jakaminen

Jos olet ryhmän ylläpitäjä, voit jakaa muille käyttäjille ryhmän liittymiskoodin tai ryhmän liittymislinkin. Pääset kutsumaan käyttäjiä ryhmääsi, avaamalla ohjelman päävalikon (napauta ruudun oikeassa alakulmassa näkyvää kolmea päällekkäistä palloa) ja valitsemalla "Ryhmät". Napauta ryhmää, jonka ylläpitäjä olet tai luo uusi ryhmä (kts. lisää kappaleesta "6. Ryhmän lisääminen ja ryhmään liittyminen". Napauta "Luo liittymiskoodi" ja valitse haluamasi liittymiskoodin käyttöoikeuden taso:

• Ylläpitäjä: Samat oikeudet kuin ryhmän luojalla (voi muuttaa kaikkia ryhmän asetuksia ja myös poistaa ryhmän). Ylläpitäjä näkee kaikki ryhmään sijaintinsa jakaneiden käyttäjien ja koirien sijainnit, voi tarkastella ja lisätä ryhmään merkintöjä sekä Oma riista/Valtion maa-alue aineistoja.
  • Jäsen: Saa näkyviin kaikki ryhmään sijaintinsa jakaneet käyttäjät ja koirat, voi tarkastella ja lisätä ryhmään merkintöjä sekä Oma riista/Valtion maa-alue aineistoja.
  • Katselija: Voi seurata muita käyttäjiä ja koiria, mutta ei voi jakaa omaa sijaintiaan/koiriensa sijaintia ryhmään, eikä katselija näy myöskään muille käyttäjille kohdelistalla.

Ohjelma luo liittymiskoodin. Voit antaa koodin ystävällesi tai lähettää kutsun suoraan ohjelmasta. Mikäli haluat lähettää kutsun suoraan ohjelmasta, napauta koodin oikealla puolella olevaa jakamis kuvaketta ja valitse haluamasi jakamistapa (jakamistavat riippuvat puhelimessasi olevista viestintäsovelluksista).

Kun lähetät jakolinkin ystävällesi, voi tämä liittyä ryhmääsi napauttamalla saamaansa linkki. Mikäli ystävälläsi ei ole Ultracom NEXT ohjelmaa asennettuna, ohjaa linkki käyttäjän puhelimen kauppapaikalle oikeaan sovellukseen, josta tämä voi ladata ohjelman (ryhmänäkymä aukeaa automaattisesti, kun käyttäjä on ladannut, asentanut ja kirjautunut ohjelmaan).