Ultracom NEXT for Android - 10. Replay (jälkipelit)

Replay on toiminto, jolla voit tarkastella kohteen reittiä kahdelta edelliseltä vuorokaudelta. Kaikki aktiivisena olleet kohteet näkyvät kartalla ja näet kartalta tarkasti, että mitä päivän aikana tapahtui.

Löydä Replay toiminnon, avaamalla ohjelman päävalikon (napauta kolmea päällekkäistä palloa karttaruudun oikeassa alalaidassa) ja valitsemalla "Replay". Karttanäytön ylälaiteen aukeaa Replayn toiminnot. Huomaa, että voit kelata aikaa vetämällä valkoista neliötä aikajanalla eri kohtiin. Näet tarkasteltavan ajan kohdan ylälaidassa näkyvästä päivä/kellonajasta.

Replayn toiminnot ovat seuraavat:

Kuvake
Selite
Tarkasteltavan aikajanan vaihto: Näytetäänkö edelliset 6h, 12h, 24h, vai 48 h.
Poistu Replay tilasta.
Kelaa aikaa taaksepäin. Kun napautat valintaa useamman kerran, kasvaa kelauksen nopeus.
Kelaa aikaa eteenpäin. Kun napautat valintaa useamman kerran, kasvaa kelauksen nopeus.
Ajan kerroin.
Ajan pysäytys tiettyyn kohtaan.
Kun tarkastelet nykyistä hetkeä, on "LIVE"-kuvake vihreänä. Jos kelaat aikaa taaksepäin, muuttuu ikoni punaiseksi ilmaisemaan, että et tarkastele nykyhetkeä.