Ultracom NEXT Päivitysohje ja versiotiedot

Lataa uusin ohjelmaversio Apple App Storesta tai Google Play-kaupasta hakusanalla Ultracom NEXT.

Ultracom NEXT ohjelmistoversio: 3.0.0

Versiopäiväys: 1.6.2022

Päivityksen sisältö:

• Ryhmät muutettu täysin yhteensopivaksi uuden Tracker sovelluksen kanssa
  • Lisätty ryhmään liitettyjen Tracker ja Bbark laitteiden näkyvyys (entinen ristiinpaikannus).
  • Lisätty kolmen yhtäaikaisen ryhmäliittymäkoodin luominen (ylläpitäjä, jäsen ja tapahtumaseuraaja).
  • Lisätty uudesta Tracker sovelluksesta lähetettyjen piirrosviestien näkyminen kartalla.
  • Lisätty seurantalaitteen näkyminen kartalla myös ilman koiraprofiilia.
  • Lisätty mahdollisuus antaa oman seurantalaiteen hallinnointioikeus uuden Tracker sovelluksen käyttäjälle.
  • Lisäksi pieniä teknisiä korjauksia ja parannuksia.