Ultracom R10 Hybrid puhelin yhteensopivuudet ja vaatimukset

Puhelimien vaatimukset ovat seuraavat:

Android puhelimet: Ultracom R10 Hybrid vaatii mobiililaitteelta Bluetooth Low Energy (BLE) tuen ja vähintään Android käyttöjärjestelmäversion 8.0.

Apple puhelimet: Ultracom R10 Hybrid vaatii mobiililaitteelta Bluetooth Low Energy (BLE) tuen ja vähintään Apple iOS käyttöjärjestelmäversion 13.

Seuraavissa puhelinmalleissa on havaittu yhteensopivuusongelmia puhelimen yhdistämisessä Ultracom R10 Hybrid VHF-vastaanottimeen:

• Oukitel (kaikki mallit)
  • Blackview (kaikki mallit)
  • Asus Zenfone mallisto
  • LG G7 ThinQ
  • Cat S31

Ongelmat voivat esiintyä yhteyskatkoina, yhteyden muodostamisen hitautena tai yhteyttä ei saada ollenkaan.