Ultracom Global SIM-kortin jatkaminen

Saat viestin kun Ultracom R10 laitteesi Global SIM-kortin käyttöaika on päättymässä.

Kortin käyttöaikaa on suositeltavaa jatkaa, ennen kuin kortin käyttöaika päättyy. Ostettu käyttöaika menee aina entisen käyttöajan jatkoksi.

Voit tilatata jatkoa Ultracom R10 laitteesi Ultracom Global SIM-kortille verkkokaupastamme.

Huomaa, että kortin käyttöaika tulee jatkaa viimeistään 6kk kuluttua kortin käyttöajan päättymisestä tai kortti sulkeutuu pysyvästi.