Ultracom NEXT - Pikaopas

Lataa Ultracom Next ohjelma puhelimesi sovelluskaupasta (hakusana Ultracom Next).

Kirjaudu ohjelmaan Apple- tai Google-tililläsi.

Huom! Ohjelman minimivaatimus on Apple iOS 13.0 tai Android 8.0.

Avaa päävalikko ja valitse ”Omat koirat”.

Lisää koira napauttamalla ruudulla näkyvää + merkkiä.

Täytä koiran tiedot ja palaa päävalikkoon.
Ota paikannuslaite käyttöön noudattamalla laitteen käyttöopasta.

Valitse ohjelmasta ”Seurantalaitteet” ja napauta ruudulla näkyvää + merkkiä. Syötä laitteen ID-numero sille varattuun kenttään.

Huomaa, että voit lisätä vain Ultracom R10 tai Avius laitteita, jotka ovat uusia tai joiden hallinnoija olet jo ennestään. Löydät lisätietoa erillisestä artikkelista.

Valitaksesi laitteelle koiran, napauta ”Ei koiraa" -valintaa.
Liittääksesi paikantimen koiralle, valitse koirasi ja palaa takaisin karttanäytölle.
Avaa karttanäytön alalaidasta kohdevalikko ja valitse koirasi.
Koirasi sijainti näkyy nyt kartalla. Voit vaihtaa laitteen asetuksia avaamalla laitteen toimintavalikon, napauttamalla ruudun alalaidassa olevaa punaista palkkia.

Mikäli haluat jakaa koirasi sijaintia myös ystäville, tee ryhmä ja kutsu ystäväsi ryhmään. Löydät lisätietoa ryhmän luonnista erillisestä artikkelista.

Next käyttöopas löytyy kokonaisuudessaan tukisivultamme.