Vanhan Ultracom ohjelmiston saatavuus

Olemme tehneet muutoksia vanhan Ultracom ohjelman saatavuuteen seuraavasti:

Ultracom for Android:

• Ohjelma ei ole enää ladattavissa Google Play-kaupasta uusille käyttäjille. Suosittelemme asentamaan uudemman Ultracom Next ohjelmiston. Muutokset koskevat vain ohjelman asentamista ja jo asennetut ohjelma toimivat edelleen normaalisti.
  • Ohjelman nimi on muuttunut Ultracom -> Vanha Ultracom
  • Jos ohjelma on ladattu aiemmin Google tilillä Play-kaupasta, voi ohjelman ladata esimerkiksi uuteen puhelimeen, joka käyttää samaa Google tiliä:
    1. Avaa Play-kauppa
    2. Napauta ruudun yläkulmassa olevaa nimikirjainta tai vaihtoehtoisesti avaa päävalikko (kolme päällekkäistä viivaa)
    3. Valitse "Omat sovellukset ja pelit"
    4. Valitse "Kirjasto" ja asenna "Vanha Ultracom" ohjelmisto.
  • Jos ohjelmaa ei ole koskaan aiemmin ladattu Google tilillä,voi ohjelman latauslinkin pyytää tekstiviestillä: Lähetä tekstiviestillä sana UC numeroon: 0405931478. Saat paluuviestinä ohjelman latauslinkin.

Ultracom for Apple iOS:

• Ohjelmaa ei ole enää saatavilla Apple App Storesta. Suosittelemme asentamaan uudemman Ultracom Next ohjelmiston.
  • Muutos koskee vain ohjelman asentamista ja jo asennetut ohjelma toimivat edelleen normaalisti